Fetele lui Vadim, «bombardate» cu bani şi locuri de muncă

Ultima actualizare:

    Lidia, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor
Lidia, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor

Fie afacerişti, fie politicieni, mai multe persoane cu bani s-au arătat dispuse să le ajute pe fetele lui Vadim Tudor. Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani) nu au muncit niciodată, pentru că C.V. Tudor le-a ţinut ca pe nişte păpuşi, după cum chiar ele au povestit. Moartea neaşteptată a politicianului le-a pus într-o situaţie grea.

S-au trezit singure, alături de o mamă care nici ea n-a muncit niciodată, şi înglodate în datorii.  Miron Cozma (61 de ani) vrea să le dea o mână de ajutor fiicelor lui Vadim, Lidia şi Eugenia.

“Am fost tot timpul alături de Vadim. Un om deosebit, care va rămâne în istoria României. A făcut atâtea pentru ţara aceasta, încât fetele lui, dar şi soţia merită un trai decent. Mă voi ocupa de strângerea unor fonduri europene, pentru ca ziarul să meargă în continuare, dacă fetele vor avea nevoie de ajutor, oricând le sprijin. Lansăm televiziunea în curând. Au un loc asigurat dacă-şi doresc. Dar, probabil, vor să ducă mai departe munca tatălui lor”, a declarat, pentru Click!, “Regele Huilei”.

 Şi Gigi Becali a anunţat că ajută familia lui Vadim, dar a pus o condiţie, aceea că ajutorul său financiar să nu ajungă la căţeii defunctului. Mesajul lui Becali le-a determinat pe soţia şi pe fetele lui Becali să refuze ajutorul acestuia. Şi miliardarul Nick Rădoi a anunţat că le va sprijini financiar pe fetele lui Vadim, cărora le va trimite lunar o sumă de bani.

Corneliu Vadim Tudor (65 de ani) a murit luni, în jurul orei 18.30, la Spitalul Militar. Suferea de edem pulmonar acut, iar la câteva ore de la internare a făcut infarct și a decedat. Acesta fost înmormântat, joi, la Cimitirul Ghencea Civil, unde nu au lipsit scenele teribile. Sicriul în care fusese depus era prea mare, iar groparii s-au chinuit să-l bage în cavou. A fost scriitor, jurnalist și politician, fiind 16 ani la rând senator, din partea PRM.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net