Fostul principe Nicolae se însoară cu o româncă

Ultima actualizare:

    Cei doi vor face nunta în vara anului viitor. Foto: Facebook/Alina Maria Binder
Cei doi vor face nunta în vara anului viitor. Foto: Facebook/Alina Maria Binder

Nepotul Regelui Mihai I al României, Nicolae Medforth-Mills, și-a anunțat logodna cu aleasa inimii lui, românca Alian Maria Binder. Fostul principe a cerut-o în căsătorie în urmă cu o lună și, conform acestuia, fostul suveran i-a dat binecuvântarea.

Nicolae Medforth-Mills și-a pierdut statutul de principe și titulatura de Alteță Regală în luna august a anului 2015, în urma unei decizii a Regelui Mihai I. Fostul suveran acuza un comportament nedemn de un reprezentant al Casei Regale, după ce în presă s-au făcut speculații referitoare la o relație amoroasă pe care principele a avut-o cu o colaboratoare de-ale sale din România, relație din care a rezultat un copil. Totodată, Regele Mihai a decis să-l excludă din linia de succesiune la Coroana României. În ciuda acestor scandaluri, fostul principe s-a ales cu o logodnică de toată frumusețea alături de care dorește să-și petreacă tot restul vieții.

„Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună. Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”, a declarat Nicoale Medforth-Mills, conform agenției Mediafax.

Conform fostului principe, nunta lor va avea loc în vara anului viitor. Alina Maria Binder are 29 de ani și a lucrat pentru Asociația pilioților și proprietarilor de aeronave din România (AOPA). În urmă cu șase ani a avut o relație amoroasă cu fiul lui Vasile Blaga, Sebastian.

Nicoale Medforth-Mills (32 de ani) este fiul pricipesei Elena a României și al profesorului Robin Medforth-Mills și nepotul cel mai mare al Regelui Mihai I. S-a născut în Elveția, unde a trăit mai tot timpul. În 1992 a vizitat România alături de fostul suveran, cu ocazia primei sale vizite de după exilul din 1948. 

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net