Gabriela Firea, apariţie publică dur criticată: "Bomboana roz de pe colivă"

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea şi soţul ei, Florin Pandele, au fost naşi de botezFoto: Arhiva personală
Gabriela Firea şi soţul ei, Florin Pandele, au fost naşi de botezFoto: Arhiva personală

Gabriela Firea a fost naşă de botez în acest weekend, alături de soţul ei, Florin Pandele. Canditata PSD la Primăria Capitalei a venit îmbrăcată într-o rochie roz, cu dantelă, la care a asortat o pereche de sandale turcoaz cu reflexe verzulii. Ţinuta lui Firea nu a fost însă prea bine primită, ba din contră.

Roz ca o fondantă, Gabriela Firea a atras critici pentru rochia din saten şi dantelă pe care a ales să o poarte la botez. Nemulţumită de ţinuta lui Firea, actriţa Natalie Ester a comentat rochia pe un site de socializare: "Fix ca bomboana roz pe colivă. În picioare a strivit doi ştrumfi".

"Bombonica" Firea a fost ironizată şi de site-ul cronicipebune.ro: "Când Blaga a spus că «veşnicia s-a născut la sat»  mare dreptate a avut. Şi frumuseţea, bunul gust…tot acolo. Dar, Gabriela Vrânceanu Pandele Firea s-a născut la oraş".

Pornind de la comentariul lui Natalie Ester, cei de la cronicipebune.ro i-au scris câteva cuvinte Gabrielei Firea, din partea unui "admiratoare", în care îi numesc rochia milieu colorat, draperie de baie şi o întreabă dacă fundiţa de la brâu e luată de la chiloţi.

Rochia roz a Gabrielei Firea i-a atras critici dure
Rochia roz a Gabrielei Firea i-a atras critici dure

"Observ cu mare atenţie rochiţa dumneavoastra, o combinatie exceptionala de milieu colorat roz + cristale din alea smechere. Am si milieuri facute de bunica, am si cristale de plastic de la jucariile fetei mele. Tot ce-mi trebuie e sa tai o bucata din draperia din baie si sa le colorez pe toate in roz. 

Observ ca aveti la mijlocel o superba fundita roz. Vreau sa va cer un sfat: de unde sa o iau? De la cutiile de impachetat sau de la o pereche de chiloti?

Sunteti foarte frumusica, ca o fondanta. Eu nu ma pricep la complimente ca domnul Pandele, care probabil va aseamana cu o carpeta sau cu un bibelou cu balerina.

Sunt putin dezamagita ca nu aveti o tiara cu pietricele pe cap, ca la printese. Dar imi trece.In final am o singura intrebare: cu sandalele cum fac? (Ca mie imi plac, nu va luati dupa gura Iuliei Albu ca aia e nebuna.) Se gasesc in comert albi si ii dau eu cu vopsea de gard? Lipesc pe ei niste pesti neon? Sau ies prin gradina, caut doi strumfi din aia si ii strivesc?”

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net