«Îmi reînnoiesc garderoba cu banii de la Click!»

Ultima actualizare:

    Daniela Barbu a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat
Daniela Barbu a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat

O săptămână de concurs şi peste 300 de câştigători. Bani, telefoane, tablete, grătare şi multe alte surprize au ajuns în casele cititorilor Click!. Nu rata nici un număr din ziarul tău preferat şi ai şi tu şansa să pui mâna pe premiile pregătite de Click!MANIA.

Daniela Barbu se numără printre cititorii fideli ai ziarului Click!. Bucureşteanca a făcut piaţa şi înainte de a pleca spre casă a trecut şi pe la chioşcul de ziare. „Vânzătoarea mi-a dat primul ziar. Cred că a avut mână norocoasă. Când am dezlipit lozul mi s-a părut că nu văd bine, aşa că mi-am pus ochelarii. A fost o surpriză tare frumoasă să văd că am câştigat 300 de lei, mai ales că este primul meu premiu. Cu banii de la Click! o să merg la shopping, pentru că vreau să-mi reînnoiesc garderoba”, ne-a spus femeia.

Şi tu poţi pune mâna pe premiile puse în joc. Tot ce trebuie să faci este să cumperi ziarul Click! şi să dezlipeşti clapeta din dreapta sus. Câştigi cu trei simboluri identice. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 6.500 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor e de 344.744 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize.

Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (300 de lei, 1.000 de lei şi 5.000 de lei), telefoane, tablete, baterii externe, grătare Delimano, robinete electrice, cuptoare cu microunde, geluri pentru dureri musculare şi cărţi de poveşti pentru copii. În plus, sunt puse în joc peste 1.500.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse. Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318. 603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere.

Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.99, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, puteţi câştiga ustensile de bucătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net