Incendiu în Club Colectiv: Solistul trupei este în stare foarte gravă

Ultima actualizare:

    Andrei Găluț este internat la Spitalul EliasFoto: Arhiva personală
Andrei Găluț este internat la Spitalul EliasFoto: Arhiva personală

Solistul trupei Goodbye to Gravity care concerta în Club Colectiv, vineri (30 octombrie), la momentul tragediei, se zbate între viață și moarte. Andrei Găluț se numără printre supraviețuitorii incendiului. Din păcate, starea artistului este destul de gravă, acesta fiind internat la spitalul Elias. Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția acesteuia, momentan Andrei fiind intubat.

Cumnata lui Andrei Găluț, Nicoleta Belean, a declarat că artistul este intubat și că este ventilat mecanic, potrivit Adevărul. Solistul se află la terapie intensivă, cu arsuri pe 45 la sută pe suprafața corpului. Andrei a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile la Spitalul de Urgență Floreasca, iar acum se află în comă la Spitalul Elias. 

Conform specialarad.ro, mama lui, Mariana Belean, este în drum spre Bucureşti şi este în stare de şoc. Femeia plângă încontinuu şi se roagă ca băiatul ei să se facă bine. 

Andrei Găluț a moștenit pasiunea pentru muzică de la părinți.  Tânărul a devenit cunoscut după ce a câștigat show-ul muzical „Megastar”.

Incendiul care s-a produs în Club Colectiv s-a soldat cu moartea a 27 de persoane și cu rănirea a altor aproximativ 200 de oameni. În acest moment, zeci de persoane se află în stare gravă la spitalele din Capitală.  Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că numărul victimelor ar putea să crească, de la o oră la alta. Totodată, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a activat Codul Roșu De Urgență. Familiile și prietenii victimelor pot afla informații la numărul de telefon 021. 2069291.

Imagini de la locul tragediei

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net