Incendiu la un spital de psihiatrie din Timiş, zeci de pacienți evacuaţi

Ultima actualizare:

    Pompierii au avut o noapte grea de PaşteFoto: Arhiva Click!
Pompierii au avut o noapte grea de PaşteFoto: Arhiva Click!

Un puternic incendiu a izbucnit, duminică seară, la un pavilion al Spitalului de Psihiatrie din oraşul Gătaia, judeţul Timiş, iar zeci de pacienţi au fost evacuaţi de către personalul unităţii medicale relatează news.ro

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit în zona acoperişului de tablă al unui pavilion al Spitalului de Psihiatrie din oraşul Gătaia. Clădirea are un etaj şi găzduia 25 de pacienţi netransportabili.

Angajaţii spitalului au reuşit să îi evacueze pe cei 25 de pacienţi din pavilionul în care izbucnise incendiul, dar şi pe cei din pavilionul învecinat.

Echipaje de pompieri de la staţiile din Gătaia, Birda, Deta şi Timişoara încearcă, la ora transmiterii acestei ştiri, să stingă incendiul.

Pompierii spun că imobilele au toate avizele necesare şi că, cel mai recent, spitalul a fost verificat de către pompieri în luna decembrie 2016 când au fost respectate toate regulile legate de prevenirea incendiilor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net