Lăutarul Ciulin şochează din nou: a lăsat-o iar gravidă pe minora Valentina

Ultima actualizare:

    Valentina, micuța Daria și Marinel sau o familie fericităfoto: arhivă personală
Valentina, micuța Daria și Marinel sau o familie fericităfoto: arhivă personală

Marinel Ciulin, instrumentistul din Rovinari, care la 52 de ani a făcut un copil cu puștoaica Valentina de 17 ani o să mai aibă un ”ciulin” mititel. Vestea a dat-o pe o rețea de socializare chiar tânăra, care a dezvăluit că este însărcinată în opt luni și abia așteaptă să devină mamă pentru a doua oară

Lăutarul Marinel Ciulin este celebru în Rovinariul natal. Cântă la mai multe instrumente, dar, după cum spun cunoscuții, ca Marinel la acordeon puțini se pricep în zonă. Povestea de dragoste a lui Ciulin cu Valentina a ieșit la iveală în octombrie 2016, când gorjdomino.ro, a aflat că minora a postat pe contul personal de pe o rețea de socializare că este însărcinată în 30 de săptămâni. Nu a contat că instrumentistul nu era divorțat și avea trei copii mai mari decât ea.

„La început a fost doar pe plan profesional ceva între noi. Ne-am cunoscut la nişte repetiţii, la fratele meu. Nu a fost dragoste la prima vedere! Muzica ne-a legat! Nu mi-a plăcut, nu cânta prea bine când am cunoscut-o! I-am lăsat un comentariu pe Facebook, ei i-a plăcut şi am intrat în vorbă”, a povestit atunci Marinel la o emisiune tv.

Potrivit spuselor bărbatului, întâi a compătimit-o apoi a iubit-o. Povestea fetei este într-adevăr tristă. Valentina a trăit până la vârsta de 5 ani într-un centru de plasament, apoi a fost adoptată de familia Ciusanu. Senină, adolescenta declara că nu îi este rușine față de părinții adoptivi pentru relația ei. „Nu am simţit iubirea de părinţi. Au fost mai reci! N-au avut o reacţie prea bună, nu mai vorbim deloc! Nu ne mai vorbim de vreo 5 luni. Tata mi-a spus să fac avort! Dacă păstrez copilul, să mă mut la bărbatul meu, să îmi fac casa mea”, a spus Valentina.

Declara atunci tranșant că are 10 clase și a renunțat la școală. ”Nu pot sta în gălăgie din cauza sarcinii. Mă durea şi spatele. Nu îmi pare rău! Pot să fac seral, nu e niciodată prea târziu să recuperez cu şcoala”, a explicat ea anul trecut. Nu de aceeași părere era și lăutarul.

”Eu ştiu că pot să fac copii. Aş mai vrea încă un copil cu ea, normal”, a anunțat el și așa a făcut. Şi a lăsat-o gravidă pe când era tot minoră!


    Valentina a recunoscut fericită ceea ce lumea din jurul ei observase deja: mai așteaptă un copil
Valentina a recunoscut fericită ceea ce lumea din jurul ei observase deja: mai așteaptă un copil

Potrivit gorjdomino.ro, fata a devenit majoră abia în această vară, iar copilul pe care îl au deja cei doi nu a împlinit încă un an. Întrebată de prieteni cum o să se descurce la o vârstă atât de fragedă cu doi copii, Valentina își anunță prietenii că cea de-a doua sarcină este una dorită și abia așteaptă să își țină cel de-al doilea copil în brațe.

"Ești ca un anestezic, mi-e bine doar cât sunt lângă tine", îi transmite Valentina lăutarului, fericită de noua ipostază. În timp ce fata privește lucrurile cu optimism, Marinel este supărat foc pentru că presa a aflat că o să mai aibă un copil, deși chiar el a făcut publică telenovela atunci când s-a dus anul trecut la televiziune. Probabil că plănuia să mai scoată ceva bani din “bomba secolului”: copilul cu numărul 2 pe care i-l face fostei eleve

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net