«Maşina de la Click!MANIA este cadou de nuntă»

Ultima actualizare:

    Marius Stoica spune că va pleca în luna de miere cu maşina câştigată
Marius Stoica spune că va pleca în luna de miere cu maşina câştigată

Este tânăr şi se pregăteşte de însurătoare. Cu o săptămână înainte de fericitul eveniment, Marius Stoica a pus mâna pe marele premiu de la Click!Mania: un Logan nou-nouţ, care valorează 34.000 de lei.

N-a câştigat niciodată nimic şi nici nu se gândea că într-o bună zi va da norocul peste el. Şi, totuşi, s-a întâmplat. Ieri, în timp ce alerga să prindă autobuzul spre serviciu, Marius Stoica, în vârstă de 38 de ani, s-a oprit să cumpere ziarul Click!, de la un chioşc din cartierul bucureştean Titan.

”Îl citesc zilnic în varianta online, dar printul îl cumpăr doar de două-trei ori pe săptămână. Aşa am simţit să fac şi joi, când, deşi mă grăbeam, m-am oprit să-l iau. Am dezlipit talonul şi nu mi-a venit să cred când am văzut că apare simbolul maşinii de trei ori. Pe moment, am fost atât de emoţionat încât nici nu am ştiut unde să sun, ce să fac. S-au aliniat planetele pentru mine, altfel nu-mi explic”, mărturiseşte bărbatul, care peste o săptămână va fi ginerică.

Este a 13-a maşină dată până acum

”Este un cadou frumos de nuntă şi mi-am propus să fac cu ea turul ţării în luna de miere. Diseară (n.r. aseară) am să dau de băut”, continuă bărbatul, care este funcţionar public. Deja are o Mazda 3, pe care şi-a cumpărat-o anul trecut, astfel că se gândeşte serios să-şi pună viitoarea soţie să dea de permis. Pentru că a fost nerăbdător să plece cu maşina acasă, Marius n-a mai aşteptat să scoată numere roşii de la Înmatriculări şi a luat-o imediat de la redacţie pe platformă. Şi nu uitaţi! Mai avem o maşină de dat până pe 26 octombrie, când se încheie o altă ediţie de Click!Mania. De data asta punem la bătaie un Peugeot 308. Până acum, cel mai iubit concurs din presa românească a făcut cadou 13 maşini şi a premiat doar în ediţia de toamnă 1.042 de cititori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net