Noi mărturii despre Pomohaci: „Voia să mă dezbrac, să-i arăt dotarea lui Dumnezeu”

Ultima actualizare:

    Preotul Pomohaci i-ar mai fi făcut avansuri unui alt tânăr, căruia i-ar fi oferit un inelFoto: Facebook
Preotul Pomohaci i-ar mai fi făcut avansuri unui alt tânăr, căruia i-ar fi oferit un inelFoto: Facebook

Tot mai multe presupuse victime ale lui Cristian Pomohaci încep să dezvăluie împrejurările în care preotul acuzat de pedofilie i-ar fi mituit pentru a-i convinge să se culce cu ei. Andrei, un tânăr din Sibiu, susține că Pomohaci i-ar fi cerut poze nud și că ar fi vrut să-l „cunoască mai bine”.

Andrei (28 de ani), care lucrează la o spălătorie auto, a dezvăluit aceste informații în cadrul emisiunii „Acces direct”, de la Antena 1. El a avut curajul să-și arate identitatea și a susținut deschis, jurând cu mâna pe Biblie că preotul Cristian Pomohaci i-a făcut avansuri și chiar i-ar fi oferit și un inel.

„Am 28 de ani și sunt din Sibiu. Am vrut să văd cu ochii mei, de-aia am acceptat. Da, nu e normal să oferi un inel unui bărbat. Chiar și maică-mea m-a certat, pentru că și ea îl iubește, mi-a spus că de ce mă bag eu. Da, am dovezi, dar o să le dau mai târziu”, a declarat tânărul pentru „Acces direct”.

„Spunea că vrea să mă cunoască mai bine, să facem dragoste.”

Andrei susține că din momentul în care părintele Pomohaci l-a văzut, a început să-i facă avansuri și să-i sugereze subtil că vrea să întrețină relații sexuale cu el.

„Cred că părintele își dorea să facă dragoste cu mine. Ar fi vrut să aibă mai mult cu mine, dar a văzut că n-am acceptat. Vorbea pe Messenger cu el, pe cameră și eu, trecând întâmplător pe acolo, m-a observat și a spus: «Cine e băiatul brunet?», adică către mine: «Că e drăguț, că îi place, că vrea numărul meu.» Și într-un final, i-am dat numărul și din seara aceea vorbim. Adică, am vorbit până acum o lună. Cam o lună și ceva am vorbit. Mai multe și lururi intime. Că vrea să mă cunoască mai bine, să facem dragoste.”

„În seara când ne-am cunoscut mi-a spus să mă duc în baie să-mi fac o poză la...să i-o trimit și i-am spus că nu pot să fac așa ceva că-s camere (Andrei se afla atunci la serviciu, n.r.). El insista mereu pe treaba asta. Când vorbeam pe cameră dorea tot timpul să mă dezbrac, să-i arăt zona intimă, să-i arăt «dotarea lui Dumnezeu», că așa îi spune el. Mi-a spus să mă dezbrac că vrea să vină lângă mine, să ne încălzim.”

„Mi-a băgat inelul pe deget”

Tânărul susține că Pomohaci a venit personal cu mașina la spălătoria unde este angajat Andrei pentru a-i da o bijuterie: „Mi-a oferit un inel, e aur alb, cu o piatră destul de măricică, în jur la patru grame. Când a venit cu mașina, a spus «Întinde mâna» și mi-a băgat inelul pe deget, exact unde se pune la femei. Când am dat salut a început să mă atingă. Nu dădea salut ca bărbații, începuse să mă țină mult de mână. A văzut tatuajul și s-a dat cât mai aproape de gât. Cred că a încercat să mă pupe pe gât”

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net