Pregătim 2018 învățând din experiența specialiștilor PariuriX din 2017!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ai jucat ponturile specialiștilor din cadrul comunității pariorilor din România în primele 11 luni ale anului 2017? Felicitări, înseamnă că ai realizat un profit de peste 1130 de unități!

Tipsterii din cadrul echipei PariuriX.com au impresionat de-a dreptul în acest an, obținând per total 8 luni de profit din primele 11 ale anului, generând un potențial profit de +1100%. Cei mai eficienți specialiști au avut un randament de peste 5% - lucru rar întâlnit în industrie. Pe lângă cifrele impresionante, membrii echipei PariuriX.com ne-au furnizat și câteva sfaturi interesante cu privire la obținerea profitului în pariuri sportive online pe termen lung.

Bineînțeles, management-ul banilor a reprezentat piatra de temelie a fiecărui parior. Practic, specialiștii susțin că fără un money management sănătos, un parior nu poate fi profitabil pe termen lung, chiar dacă se pricepe destul de bine în alegerea ponturilor.

Alegerea pariurilor de nișă

simeon stalpnicul png

Chiar dacă de cele mai multe ori pariorii sunt tentați să parieze pe competițiile cele mai populare, cum ar fi Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga sau Ligue 1, dar și bineînțeles, Liga 1, specialiștii ne spun că de cele mai multe ori partidele din competiții care nu se bucură de o vizibilitate foarte mare ne pot oferi șansa de a câștiga pe termen lung.

„După un start de an mai slăbuţ din punct de vedere al eficienţei, am încercat să mă canalizez către pariurile din tenisul mic, îndeosebi din turnee ITF feminin, acolo unde am reuşit să găsesc de multe ori meciuri dezechilibrate, la cote valoroase pentru favorite. Această strategie a fost în principal cea câştigătoare, pentru că mi-a conferit constanţă lună de lună, cu 7 luni pe plus din ultimele 8.” a spus Marian Cioată, specialistul în tenis din echipa PariuriX.com

Același principiu a fost susținut și de către un coleg de-al său, specializat tot pe tenis, Daniel Anghel: „Pentru cunoscători,  turneele ITF, Challenger la tenis sunt foarte profitabile, numele jucătorilor nu-s așa de sonore ca în circuitul WTA sau ATP, însă cotele sunt mult mai atractive. Aici, experiența mea a făcut diferența. Urmăresc zilnic majoritatea turneelor de tenis, chiar cele mici, contează mult și evoluția scorurilor din acele partide, reveniri sau căderi ale jucătorilor, asta ajută să anticipezi o eventuală evoluție asemănătoare pe viitor.

Situația rămâne neschimbată și în cazul sportului rege, în sensul că specializarea îl va ajuta pe parior să aibă rezultate mai bune: „Uneori, urmăresc niște unghiuri profitabile care pot fi adesea neconvenționale: under, handicapuri plus sau faptul că nu vor marca ambele echipe. Aceste tipuri de pariu pot fi foarte profitabile, dacă provin dintr-un număr restrâns de ligi, unde cunosc mai bine echipele.

În același timp, nu întotdeauna cele mai titrate și mediatizate echipe sunt cele mai bune de pariat. Nu mă refer la meciuri vândute, ci la predictibilitatea rezultatelor unor echipe.” a declarat Zoltan Kiraly.

Cota este „o barieră mentală”

Nu de puține ori se întâmpla ca pariorii să fie influențați în mod decisiv de cotele pe care operatorii le setează pentru diversele pronosticuri ale partidelor. De altfel, casele de pariuri obișnuiesc să mai lanseze din când în când câte un favorit fals și datorită încrederii oarbe pe care majoritatea pasionaților o au în cote, cei mai mulți dintre pariori cad în această capcană. Iată însă ce ne spune specialistul Daniel Anghel: „Experiența și învățarea din greșelile anterioare reprezintă cea mai bună strategie de urmat, nu există o formulă magică sau o strategie perfectă, greu de respectat un anume tipar. Sunt momente în care,  dacă simți cu adevărat ceva la un eveniment, nu mai contează cota, oricât de mare ar fi ea. De multe ori, o cotă mare este doar o barieră mentală.

Trebuie să pariem la mai multe agenții

simeon stalpnicul png

Fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară spunea că: „Este imposibil să fii profitabil pe termen lung la pariuri dacă nu ai conturi deschise la mai multe case de pariuri online”. Mesajul din spatele acestei idei este că la fiecare operator întâlnim cote diferite  pentru același tip de pariuri, iar pariorul care se înregistrează la agențiile de top poate specula și câștiga de fiecare dată o cotă mai bună cu câteva procente dacă este atent.

Acestea sunt casele de pariuri sportive online de top recomandate de specialiștii din echipa PariuriX:

Agenția Unibet este una dintre cele mai premiate din industrie ale ultimului deceniu!

Casa de pariuri Netbet îți propune pariuri live acompaniate de transmisiuni video, piețe rapide și cash out parțial

Operatorul de pariuri online Sportingbet îți oferă zilnic șansa de a revendica o ofertă și săptămânal ocazia să pui mâna pe potul cel mare

Platforma de Betting Exchange Betfair completează bine oferta din piața tradițională de pariuri în cotă fixă

Agenția de pariuri sportive Betano se remarcă zilnic prin cotele la care operatorul își oprește 0% comision

Răsfoiți recenziile caselor de pariuri online de top licențiate la ONJN și recomandate de PariuriX.com pentru a putea profita de toate avantajele pe care le furnizează acești operatori!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net