«Premiul de la Click!MANIA va ajunge la bunicii mei»

Ultima actualizare:

    Cosmin Mitu a venit  să revendice premiul  câştigat de soţia sa la  Click!MANIA mobile
Cosmin Mitu a venit să revendice premiul câştigat de soţia sa la Click!MANIA mobile

Cosmin Mitu ne-a vizitat ieri la redacţie, după ce soţia sa, Lizica, a câştigat cu Click!MANIA mobile un set cu ibric de cafea şi o râşniţă. Lizica (33 de ani) a participat la cel mai tare concurs al toamnei de pe telefonul mobil.

”S-a bucurat foarte mult când a aflat că a câştigat. Şi tata a câştigat la concursul vostru, acum trei ani. Ne-am gândit să le oferim bunicilor noştri acest minunat premiu”, ne-a spus Cosmin, soţul câştigătoarei. Bucureşteanul Gabriel Andrei (47 de ani) a stârnit invidia colegilor la muncă atunci când a răzuit talonul de concurs din ziarul Click! Dintre toţi cei care luaseră Click! de la tarabă, doar el s-a ales cu un premiu la concursul nostru.

simeon stalpnicul png

„Am deschis talonul şi am dat peste premiul de 300 de lei. Mă bucur pentru aceşti bani, deşi mărturisesc că ţinteam un premiu mai mare. Dar nu renunţ, fiindcă o să iau ziarul în fiecare zi”, ne-a spus bucureşteanul, care lucrează ca agent de pază. Cu banii câştigaţi, domnul Andrei îşi va cumpăra un set de anvelope de iarnă pentru autoturismul său Opel Vectra, căci cele pe care le are acum ar fi trebuit de multă vreme să fie „scoase la pensie”. Şi tu te poţi număra printre norocoşi.Tot ce trebuie să faci e să cumperi zilnic Click!, să verifici lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat.

Sunt în joc două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus mai puteţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net