Reconstituirea crimei sângeroase de la Alba Iulia. “Miki” a ucis cu o piatră de decor

Ultima actualizare:

    Lupu "Miki" Cătălin le-a arătat anchetatorilor cum a pătruns în casa din Alba Iulia şi cum a omorât-o pe bătrânăFoto: "Adevărul"
Lupu "Miki" Cătălin le-a arătat anchetatorilor cum a pătruns în casa din Alba Iulia şi cum a omorât-o pe bătrânăFoto: "Adevărul"

L-au dus la locul primei crime! Recidivistul condamnat pentru viol în 2011 şi anchetat acum pentru două crime produse în doar 48 de ore, în colţuri diferite ale ţării (Alba Iulia şi Botoşani), a fost pus de procurori să arate cum a ucis-o pe prima dintre pensionare.

Cu cătuşele la mâini, Lupu „Miki“ Cătălin a fost adus sub escorta poliţiştilor pe strada Regimentul V Vînători, în cartierul Partoş din Alba Iulia. Tânărul a recunoscut că el este cel care a intrat vineri, 14 iulie, în locuinţa Corneliei Drâmbean (80 de ani), din Alba Iulia, cu scopul de a o jefui. Bătrâna a fost găsită fără suflare, a doua zi, în curte. Fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost descoperit închis în casă, cu leziuni grave la cap, şi a fost transportat la spital.A furat 4.300 de lei

Procurorii l-au dus pe asasin, vineri, 21 iulie, la Alba Iulia, pentru reconstituire. “Inculpatul a pătruns fără drept în curtea şi în casa locuinţei victimei D. C. – în vârstă de 80 de ani şi a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani, locuinţă situată în municipiul Alba – Iulia, judeţul Alba, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari, şi cu picioarele, în zona capului şi a pieptului, sustrăgând din casa locuinţei acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cauzându-le leziuni grave, care au condus la decesul victimei D. C. şi la internarea medicală de urgenţă a persoanei vătămate D. C. O.”, arată procurorii.

Omorâtă de ziua ei

După cum au descoperit anchetatorii, la două zile după crima din Ardeal, Lupu „Miki“ Cătălin avea să plece în comuna Coţuşca (Botoşani), unde luni a încercat să jefuiască o altă pensionară. Femeia, care împlinise 71 de ani chiar în acea zi, nu era acasă, dar a fost alertată de vecini. Când bătrâna a intrat în locuinţă, tânărul a înjunghiat-o de două ori, iar victima a murit la spital. După cea de-a doua crimă, agresorul a fost prins de poliţişti şi a recunoscut că le-a ucis pe ambele pensionare pentru a le jefui.Click! spune

Lupu „Miki“ Cătălin are şapte clase, a fost condamnat pentru un viol comis în 2011 şi a ieşit anul trecut din penitenciar.

Vezi video pe adevarul.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net