Revoltător! Pacient lăsat să zacă prăbușit pe podea: „Ștergea cu mopul pe lângă el”

Ultima actualizare:

    PAcientul stătea prăbușit pe podea, dar nimeni nu-l băga în seamăFoto: captură foto/ProTv
PAcientul stătea prăbușit pe podea, dar nimeni nu-l băga în seamăFoto: captură foto/ProTv

Un nou caz revoltător a fost filmat pe ascuns într-un spital din Tulcea. Un pacient prăbușit pe podea, a fost lăsat să zacă în acea stare și niciun cadru medical nu l-a băgat în seamă. La un moment dat, o infirmieră a început să dea cu mopul pe jos, pe lângă bărbatul căzut, ignorându-l.

Scena revoltătoare a fost filmată în holul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tulcea. Potrivit relatărilor martorilor, bărbatul s-ar fi plâns de dureri, apoi s-a prăbușit pe podea și a stat acolo, fără ca vreun medic sau o asistență să-l bage în seamă, relatează Pro Tv: „Am văzut cum băiatul cade jos. Nu-i interesa. Omul era căzut jos și nimeni nu venea să-l ia.”

La un moment dat, o infirmieră a început să curețe podeaua, dar îl ocolea pe pacient: „Ștergea cu mopul pe lângă el și nu-l băga în seamă. Sunt tratați ca niște animale”, a declarat un martor.

Pentru câteva clipe, un bărbat încearcă să-i dea o mână de ajutor, dar infimiera pare să-și vadă în continuare de treabă și pleacă de lângă pacientul căzut. Imaginile au ajuns și pe rețelele de socializare, iar jurnaliștii Pro Tv au luat legătura cu managerul spitalului, pentru a-i cere părerea în legătură cu acest caz:

„Locuiește la un centru de aici din localitate și sunt frecvente episoadele în care vine și produce un fel de spectacol pentru că imediat după incident, a intrat pe picioarele lui în cabinet, a înjurat medicul și a plecat.”

Totuși, martorii spun că bărbatul în cauză nu este singurul caz de acest fel. cadrele medicale din acest spital au în general un comportament neadecvat față de pacienți: „Merg oamenii la spital și-i lasă câte patru cinci ore și nimeni nu-i bagă în seamă, sunt oameni care nu mai pot sta în picioare pentru că le este rău și ei îi țin la rând.”

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net