Sfidare fără margini! Arestat după ce a urcat de 7 ori la volan fără permis

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost încătuşat de poliţiştii ilfoveni şi dus în arest
Bărbatul a fost încătuşat de poliţiştii ilfoveni şi dus în arest

“Ulciorul nu merge de multe ori la apă”, este un proverb care i se potriveşte mănuşă unui bucureştean. Cu un tupeu nemărginit, bărbatul s-a urcat la volan fără permis şi băut bine nu mai puţin de şapte ori. Cel puţin de atâtea ori l-au prins poliţiştii ilfoveni. Marţi seară însă, omul a fost încătuşat şi dus în arest.

UPDATE 18.12: Magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului.

În perioada 14 iulie 2015- 01 august 2016, M.C (46 de ani) a fost depistat de şapte ori, de către polițiștii rutieri din Ilfov, conducând autoturisme neînmatriculate și fără a deține permis de conducere, pe raza comunei Jilava ( de 5 ori) și pe raza localității 1 Decembrie ( de 2 ori). În două dintre aceste cazuri, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, se arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov.

De exemplu, în august 2016, M.C a fost depistat conducând un autouturism neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere. Un real pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic, dar şi pietoni, bărbatul urcase la volan şi sub influenţa băuturilor alcoolice (0,96 mg/l alcool). Mai mult, acesta a produs şi un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier- Biroul Accidente (Ilfov) au reuşit să-l depisteze pe inculpat marţi seară, pe raza localităţii Popeşti Leordeni. Bărbatul a fost condus în faţa organelor de cercetare penală şi încarcerat în arestul DGPMB.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale.

Activitatea infracţională a inculpatului a fost probată cu sprijinul ofiţerilor specializaţi din cadrul IGPR - Direcţia Operaţiuni Speciale.

Este cercetat în 7 cauze penale

Bărbatul a fost reţinut pentru comiterea a 16 infracţiuni contra siguranţei rutiere: conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere (7 fapte), punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat (7 fapte) și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice (2 fapte).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net