Trei adolescente, la spital după o supradoză cu antidepresive

Ultima actualizare:

    Fetele au fost transportate la Spitalul Județean Prahova, unde sunt supravegheate de medici. Foto: Arhivă Click!
Fetele au fost transportate la Spitalul Județean Prahova, unde sunt supravegheate de medici. Foto: Arhivă Click!

Trei fete cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani au ajuns al Spitalul Județean de Urgență Ploiești în stare gravă, după ce au înghițit mai multe pastile antidepresive, informează reprezentanții Serviciului de Ambulanță Prahova, citați de Agerpres. Una dintre fete e în comă, în urma unei intoxicații cu carbamazepină, un medicament folosit în tratarea tulburărilor depresive.

O adolescentă de 14 ani, care urma un tratament pentru depresie, se află în comă la spital după ce a înghițit mai multe pastile decât i-au recomandat medicii. Alte două fete, de 13 și 16 ani, colege de-ale sale, se află internate la Secția de Pediatrie după ce s-au intoxicat cu aceleași mediamente. Conform medicilor de la Ambulanța Prahova, fata de 14 ani le-a oferit colegelor sale mai multe pastile pe care aceasta le lua ca tratament, deși nu aveau un diagnostic care să recomande folosirea lor.

Polițiștii prahoveni au deschis o anchetă pentru a afla motivul pentru care cele trei fete au luat un număr atât de mare de pastile. Ei iau în calcul și o posibilă tentativă de suicid în grup, mai ales că toatwe cele trei adolescente prezentau tăieturi superficiale la nivelul antebrațelor. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net