Un bărbat din Satu Mare a fost strivit de microbuz! Medicii nu i-au putut salva viaţa

Ultima actualizare:

    Bărbatul nu a putut fi salvat Foto: stirileprotv.ro
Bărbatul nu a putut fi salvat Foto: stirileprotv.ro

Un bărbat de 51 de ani din Carei a murit după ce mirobuzul la care efectua reparaţii a căzut peste el. Bărbatul demonta o piesă din componenta caroseriei atunci când cricul care ajuta la susţinerea maşinii a cedat, lucru care a cauzat prăbuşirea aceteia. Incidentul s-a petrecut în curtea unui atelier de fier forjat, miercuri 22 noiembire. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili amănuntele cazului, iar potrivit primelor informaţii, bărbatul nu era angajat oficial al atelierului.

Pompierii din Satu Mare au intervenit, în urma unui apel la 112, pentru a încerca să salveze un bărbat de 51 de ani peste care s-a răsturnat un microbuz, în curtea unui atelier de fier forjat din municipiul Carei. Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Satu Mare, bărbatul încerca să demonteze o piesă din componenţa caroseriei atunci când cricul a cedat. Echipajele de salvare au sosit la faşa şocului, dar nu au putu face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului şi, la scurt timp s-a constatat decesul. “Victima a fost extrasă de sub autoutilitară cu ajutorul accesoriilor din dotare ale echipajului de descarcerare. Din nefericire, în pofida eforturilor de resuscitare, victima nu a supravieţuit”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, conform news.ro.

Primele informaţii venite din partea poliţiştilor inidică faptul că barbatul nu era anhajat al atelierului în care s-a produs nefericitul incident. Ancheta ulterioară va cerceta cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net