Vrei să evadezi în weekend din nebunia oraşului? Aşa îţi transformi mașina într-un mare cort

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a terminat vacanța de vară și duci deja dorul ieșirilor în natură, cu familia? Îți place să stai la cort, dar vremea rece te face să renunți la idee? Ai posibilitatea să îți transformi mașina într-un cort uriaș, pe care îl încălzești după bunul plac.

Cortul pentru mașină este ultima fiță în materie de călătorii pe cont propriu. Practic, cu ajutorul acestuia, pasionații de călătorii în natură au posibilitatea să doarmă pe pământ, sub cerul liber, dar fără să se lipsească de confortul autoturismului personal.

Cortul funcționează după un principiu cât se poate de simplu: se anexează cu ajutorul sistemului special de prindere la partea din spate a SUV-ului personal, fiind practic o prelungire a mașinii. Spațiul astfel creat poate fi utilizat ca dormitor, sufragerie sau cameră pentru depozitare. Aici pot fi montate cu ușurință televizoare, dvd-uri, boxele pentru muzică sau alte aparaturi electronice. Toate vor fi alimentate de la bateria autovehiculului și tot de acolo va veni și căldura, în nopțile mai reci. Practic, cortul pentru mașină poate fi utilizat și iarna. Este prevăzut cu uși și geamuri care se pot închide pentru un plus de intimitate, iar materialele din care este fabricat sunt rezistente la intemperii.


    Cortul se prinde în chingi de mașină
Cortul se prinde în chingi de mașină

Cortul este ușor de deconectat de la autovehicul: eliberați două-trei dispozitive de prindere și asta este tot. Încărcați cortul în mașină și aţi pornit-o la drum!

Vă tentează? Trebuie să știți că ”auto-cortul” poate fi montat numai pe autovehicule SUV, minivan, vagon sau Jeep, cu sau fără bare transversale pe acoperiș, dar obligatoriu cu haion sau uși în partea din spate.


    Cortul este o prelungire a mașinii
Cortul este o prelungire a mașinii

Prețul unui cort pentru autoturism este de 280 de dolari, dar investiția se amortizează rapid. Cu mașina personală te poți ”caza” gratuit, oriunde dorești, fără să depinzi de alte persoane sau servicii. Și asta la orice oră din zi sau din noapte!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net