Zeci de şoferi terorizaţi la Iaşi. Un dement le-a tăiat anvelopele maşinilor

Ultima actualizare:

    45 de autoturisme au fost lăsate pe butuci (foto: ziaruldeiasi.ro)
45 de autoturisme au fost lăsate pe butuci (foto: ziaruldeiasi.ro)

Teroare în oraşul Târgu Frumos, judeţul Iaşi. Zeci de şoferi şi-au găsit maşinile pe butuci, duminică dimineaţă. Un individ, căutat acum de Poliţie, le-a tăiat cauciucurile şi s-a făcut nevăzut. Proprietarii au stat la pândă azi noapte pentru a-l prinde pe făptaş dacă se întoarce la locul faptei.

Nervi întinşi la maximum pentru şoferii care şi-au parcat maşinile în faţa blocurilor din zona centrală a oraşului. Ei şi-au găsit autoturismele vandalizate de un individ necunoscut, care a înţepat anvelopele cu un cuţit. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, scrie ziaruldeiasi.ro. Păgubiţii, peste 40 de localnici, au depus plângere la Poliţie pentru identificarea făptaşului. Mulţi dintre ei nu au putut nici măcar să se deplaseze la vulcanizare fiindcă au găsit toate cele patru anvelope tăiate. Azi noapte, de teama agresorului, localnicii au stat la pândă pentru a-l prinde în fapt.

„Când am coborât în stradă, vecinii erau foarte nervoşi şi se uitau la maşini. Când m-am apropiat de ei, am văzut că se uitau la cauciucuri. Mi-am aruncat ochii la maşina mea, un Seat, şi am văzut că am pană pe cauciucurile dintr-o parte. Nu ştiam să fi avut pană. Când m-am apropiat mai tare, am observat că aveam pană la trei roţi”, povesteşte un păgubit în vârstă de 54 de ani, pentru sursa citată. Vandalul e căutat de poliţişti. Aceştia cred că autorul nu e din Târgu Frumos, ci se află în trecere prin localitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net