Bahmu și Prigoană au început iar scandalul

Ultima actualizare:

    Adriana  Bahmuţeanu  nu a căzut la  înţelegere cu  fostul soţ
Adriana Bahmuţeanu nu a căzut la înţelegere cu fostul soţ

Nici o şansă să facă pace prea curând. Acum, şcoala şi grădiniţa la care merg cei doi băieţi ai lor au ajuns motive de dispută între foştii soţi, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu. Şi nu oricum, ci în faţa judecătorilor!

Maximus (7 ani) şi Eduard (5 ani) merg din acest an la unităţi de învăţământ de stat, aşa cum şi-a dorit mama lor, Adriana Bahmuţeanu (40 de ani). Iar acest lucru îl nemulţumeşte pe tatăl lor, care vrea tot ce e mai bun pentru copiii lui. Pentru că nu a reuşit să-şi convingă fosta soţie să-şi ducă băieţii la o şcoală privată, unde pot beneficia şi de un after school, omul de afaceri a dat fuga la judecătorie şi aşa a mai deschis un proces.

“Îmi doresc ca băieţii mei să înveţe la o şcoală particulară, fără să blamez învăţământul de stat. Copiii, şi la grădiniţă, au fost la privat. Iar dacă mama are emisiune la tv şi vine târziu, atunci să aibă cine să se ocupe de ei, când ea e ocupată”, a declarat, pentru Click! Silviu Prigoană. Şi ăsta nu e singurul of al lui. El ar vrea să-şi petreacă mai mult timp cu  cei mici. “Am un program provizoriu, până la pronunţarea sentinţei, care va stabili un program definitiv. Acum, îmi pot vedea copiii din două în două săptămâni, plus în vacanţe, iar în cursul săptămânii, marţi şi joi, îi duc la înot”, mai spune Prigoană.

Click! spune

Bahmu şi Prigoană s-au căsătorit pentru prima dată în anul 2003, iar primul divorţ a venit imediat, după luna de miere. A urmat  noi jurăminte în ianuarie 2004, iar în luna mai au divorţat. S-au căsătorit din nou în august 2005, dar după doi ani s-au despărţit. În mai 2009 s-au căsătorit iar, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara acestui an şi-au spus adio.

Silviu Prigoană  vrea tot ce e mai  bun pentru  copiii lui
Silviu Prigoană vrea tot ce e mai bun pentru copiii lui

Bahmu împreună cu cei doi  băieţi, Maximus şi Eduard
Bahmu împreună cu cei doi băieţi, Maximus şi Eduard
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net