Câți bani primește pe zi, BGS, ca să păzească Arena Națională. Este uluitor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

ALPAB a reînnodat un contract cu firma de pază BGS pentru asigurarea Arenei Naționale, pe bani foarte, foarte mulți.

Urmează o vară fierbinte pe Arena Națională, unde vor avea loc multe evenimente sportive. Vorbim despre cel mai mare stadion din România, cu o capacitate de de 55.634 de locuri, loc vulnerabil în cazul unor situații de conflict sau chiar mai rău de-atât. Ipotezele acestea sunt excluse în acest moment de autoritățile din România.

Am putea înțelege de ce toată lumea stă liniștită. Pentru că BGS veghează etern! Celebra firmă de pază care este abonată la contracte cu autoritățile locale, a pus mâna din nou pe un mega-contract pentru paza arenei, asta după ce în 2014 a fost dată afară pe ușa din spate a stadionului. Atunci, în timpul meciului România-Ungaria, angajații BGS au provocat un ”măcel” printre suporteri, cei mai mulți copii și bătrâni, după ce un grup de ultrași i-a ”întărâtat”.

”Am venit de la Cluj cu fiica mea de 14 ani să văd un meci de fotbal, să văd o echipă de români. Am stat liniştit la meci. Când au izbucnit acele incidente, cei de la BGS ne-au bătut la rând. Au bătut copii, femei, bătrâni, n-au ţinut cont de nimic. Au dat cu spray lacrimogen şi au intrat peste noi. Eu am căzut şi m-au lovit cu bestialitate sub ochii fiicei mele, mi-au spart capul. Eu sunt bolnav de inimă, eu am plătit bilet la meci să văd un spectacol. Am stat liniştit, n-am provocat incidente", a declarat la vremea aia un suporter agresat.

Am aflat că BGS Divizia de Securitate SRL a reînodat contractual cu Administrația Lacuri Parcuri și Agrement, de câteva luni, pentru frumoasa sumă de 500.000 de euro pe an, care înseamnă circa 40.000 de euro pe zi pentru ca agenții firmei, plătiți cu circa 9 lei pe oră, să patruleze pe lângă stadion. Și nu când sunt evenimente. Acesta este un detaliu foarte interesant. BGS este plătit să asigure liniștea atunci când nu e nici țipenie de om pe stadion! Pentru că, în timpul evenimentelor de pe Arena Națională, fiecare organizator trebuie să-și contracteze firmă de pază.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net