Munceşte în străinătate pe 4.300€!

Ultima actualizare:

    Şoferii de tir care cară marfă în Europa câştigă cel mai bine
Şoferii de tir care cară marfă în Europa câştigă cel mai bine

Angajatorii europeni vor forţă de muncă ieftină, astfel că reţeaua Eures are joburi din mai toate statele. Cele mai multe sunt în Marea Britanie, iar cele mai puţine în Slovenia. Salariile sunt mari, având în vedere nivelul de trai din ţara noastră.

În total sunt înregistrate 849 de locuri muncă, majoritatea fiind adresate celor fără studii superioare. Se caută muncitori în construcţii, îngrijitori, electricieni, dar şi mecanici auto. Click! îţi spune în ce ţări aveţi oportunitatea să câştigaţi un salariu bun. 

  • Marea Britanie. Aici sunt 350 de oferte, dintre care 150 pentru operatori depozit, 75 pentru măcelari/tranşatori/fasonatori, 75 pentru operatori producţie, 40 pentru îngrijitori persoane la domiciliu şi 10  pentru asistenţi medicali. Îngrijitorii primesc în jur de 9 lire brut pe oră, lucrătorii în abator până la 9.80 £ brut /oră, iar asistenţii medicali 16 £ brut/oră.   
  • Germania. În această ţară găsiţi 143 de locuri de muncă: 26 de bucătari, 23 de ospătari, 9 şefi în bucătărie, 2 ajutori de bucătari, 1 şef de bucătărie, 2 commis de cuisine, 5 barmani, 5 cameriste, 4 betonişti, 4 montatori izolaţii clădiri, 4 persoane care să se ocupe de servirea clienţilor, 4 recepţioneri, 4 specialişti sisteme de canalizare, 3 farmacişti, 3 medici psihiatru, 3 operatori utilaje pentru construcţii, 3 zidari, 2 electricieni în construcţii, 2 electricieni construcţii cabluri, 2 lucrători în construcţii, 2 maiştri construcţii reţele de cabluri, 2 maiştrii hidroizolaţii clădiri, 2 maiştri construcţii drumuri, 2 menajere, 2 operatori maşini, 2 persoane în domeniul hotelier, un stilist, un coordonator de evenimente, un expert dezvoltare software, un instalator clădiri, un maistru construcţii civile, un mecanic instalaţii sanitare, termice/de climatizare, un montator acoperişuri, un muncitor în construcţii din beton armat, un operator pompe beton, o persoană întâmpinare oaspeţi, un sudor, un specialist restaurant. Pentru muncile care nu necesită studii superioare salariul porneşte de la 8,84 €, iar pentru restul este negociabil.
  • Cehia. Sunt 111 joburi, printre care 30 pentru şoferi de autobuz, 20 pentru şlefuitori, pilitori, 15 pentru forjori, 15 pentru operatori CNC, 9 pentru operatori de producţie, 8 pentru şoferi de tir, 5 pentru electricieni auto, 5 pentru mecanici auto. Se mai caută un electrician, un fizioterapeut, un tehnician frigidere, un tehnician maşini pentru prelucrarea produselor din plastic. Şoferii de tir care transportă mărfuri în UE câştigă un salariu de 4.360 € brut/lună, în timp ce şoferul de autobuz este plătit în Praga cu 1.000 de euro net pe lună. Un mecanic ajunge la 2.000€ net lunar, la fel şi un electrician, iar un operator CNC pleacă acasă cu 1.300 €. 
  • Irlanda. Vă propune 74 de joburi: 25 lucrători în depozit, 25 lucrători în prelucrarea cărnii, 20 lucrători în ferme de vaci de lapte, 2 cioplitori în piatră/marmură, 2 montatori de şeminee. Măcelarii primesc 1.500 € /lună, pentru lucrătorii în depozit salariul începe de la 1.400 € /lună în primele 6 luni după care se ajunge la 1.600 €. 
  • Italia. Aici sunt 48 de locuri de muncă: 40 pentru îngrijitori la domiciliu şi 8 lucrători în agricultură. Salariul este de 1.000 €/ lună.

Şi alte state oferă joburi

Slovacia: 40 de operatori producţie, Norvegia: 20 de lucrători în fabrică, un medic dentist, o persoană pentru curăţenie, un specialist carnaval, un şofer, Malta: 10 tehnicieni proces, 3 ingineri de sistem software, 3 instalatori lifturi, 3 tehnicieni lifturi, Belgia: 2 agricultori, 2 electricieni întreţinere şi reparaţii, 2 operatori CNC, un bucătar, un brutar. Slovenia: un inginer proiectare dezvoltare turnuri de răcire, un inginer automatizări procese control.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net