Temperaturile vor continua să scadă

Ultima actualizare:
vremea tara jpeg

Valorile termice vor continua să scadă în mare parte din ţară şi se vor apropia de normele perioadei, cele maxime urmând a se încadra între 19-20 de grade în nordul Moldovei şi 27-28 de grade în vest şi nord-vest, iar cele minime între 5 şi 16 grade, informează ANM.

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei în sudul, estul şi parţial în centrul ţării, dar numai pe arii restrânse va ploua slab în zona de munte, în Oltenia, vestul Munteniei, Moldova şi estul Transilvaniei. În restul teritoriului doar cu totul izolat vor fi condiţii pentru ploi trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice. Spre sfârşitul nopţii, izolat se va forma ceaţă.

În București, valorile de temperatură vor continua să scadă, devenind apropiate de normele perioadei, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14-16 grade. Cerul va avea înnorări mai ales la începutul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab şi moderat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net