Atenţie! Cod galben de ploi şi vânt în 27 de judeţe

Ultima actualizare:

    Vântul va sufla cu 60-70 km pe oră
Vântul va sufla cu 60-70 km pe oră

Meteorologii au emis azi o avetizare cod galben de ploi şi vânt pentru 27 de judeţe din vestul, centrul şi nordul ţării, valabilă de azi, ora 18.00, şi până duminică la ora 20.00.

Va ploua pe arii extinse, cantităţile de apă ajungând la peste 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat 25-30 de litri pe metru pătrat. În zona Munţilor Apuseni, nordul Carpaţilor Orientali, Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali se vor acumula peste 40-50 de litri pe metru pătrat, iar la altitudini mai mari de 1.500 de metri vor predomina ninsorile.

Vântul va sufla tare, cu rafale ce vor depăşi 60-70 de kilometri pe oră, iar pe creste 90 de kilometri la oră, viscolind şi spulberând zăpada, anunţă News.ro.

Avertizarea a fost emisă pentru unele zone din judeţele Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Mureş,  Suceava, Neamţ, Bacău, Harghiţa, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov, Vâlcea, Sibiu, Hunedoara, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Arad, Alba, Bihor, Cluj şi Sălaj.

Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în celelalte regiuni, în special duminică, cu viteze mai mari de 50-65 de kilometri pe oră în sudul ţării, inclusiv în Bucureşti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net