Din ghete în şlapi, în mai puţin de o săptămână

Ultima actualizare:

    Judeţele din Moldova,  afectate de ninsoarea din  mijlocul primăverii
Judeţele din Moldova, afectate de ninsoarea din mijlocul primăverii

De la zile de iarnă la 25 de grade. Vremea este extrem de capricioasă în această perioadă. După ninsori și viscol, a apărut din nou soarele şi sunt șanse să vedem 27 de grade în termometre cât de curând.

De luni, 24 aprilie, se încălzește substanțial, de la o zi la alta. Dacă duminică erau cel mult 17 grade, în sud, și 4-6 grade, în restul țării, joi, 27 aprilie, sunt prognozate până la 25, posibil 27 de grade.


    Tinerii abia aşteaptă  să ia cu asalt  Litoralul, de 1 Mai
Tinerii abia aşteaptă să ia cu asalt Litoralul, de 1 Mai

Cel mai rece va rămâne pe Litoral, unde valorile vor fi în jur de 15 grade, inclusiv de 1 Mai.Dacă nu v-ați programat încă vacanțele, iată ce prognoză dau meteorologii europeni pentru următoarele trei luni.MAI. Va fi mai cald decât în mod normal în sudul țării, în timp ce în nord și în centru ar putea să fie mai rece decât normele pentru această lună. Vor fi multe zile însorite la malul mării, unde ploile vor fi puține, dar și în sudul țării, unde vor fi precipitații normale, până la 60 l/mp. În schimb, în nordul și centrul țării vor fi ploi bogate, ce pot depăși100 l/mp.IUNIE. Vor fi multe zile cu peste 22 de grade în majoritatea regiunilor, chiar mai mult în Lunca Dunării. În sud vor fi ploi puține, în timp ce în centrul, nordul și vestul țării se vor aduna cantități de peste 100 l/mp. Pe Litoral vor fi numeroase zile însorite și senine, cu temperaturi de peste 22 de grade.IULIE. O lună călduroasă în sud, cu temperaturi de peste 24 de grade și ploi puține. Și în restul zonelor vor fi temperaturi ridicate, motiv pentru care specialiștii prog­nozează un nivel ridicat de secetă în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net