Prognoza meteo 14 octombrie: Vremea se încălzeşte

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 14 octombrie ne arată că temperaturile sunt în creştere Foto: Click!
Prognoza meteo 14 octombrie ne arată că temperaturile sunt în creştere Foto: Click!

Prognoza meteo 14 octombrie anunță că miercuri se mai încălzește puțin și, în București se vor înregistra 14 de grade. Se mai anunță unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Miercuri vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar valorile termice vor fi în ușoară creştere în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Temperaturile maxime vor fi în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 8 și 15 grade.

Prognoza meteo 14 octombrie. Vremea se încălzeşte uşor în majoritatea regiunilor
Prognoza meteo 14 octombrie. Vremea se încălzeşte uşor în majoritatea regiunilor
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 14 octombrie, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține deosebit de rece pentru a doua decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a țării.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade în nordul Moldovei și 12…14 grade în sudul Banatului, iar cele minime între 4 și 10 grade, ușor mai ridicate în sud-vest, conform datelor din prognoza meteo 14 octombrie.
  • În zona Carpaților Orientali vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei în zona litoralului, apoi în sudul Banatului, după cum arată prognoza meteo 14 octombrie.
  • Prognoza meteo 14 octombrie anunță că spre dimineață pe arii restrânse va fi ceață, iar în centru și nord-est izolat se va produce brumă.
  • La munte miecuri vremea se menține foarte rece, dar precipitațiile se răresc și vântul se domolește. Va mai ploua slab la începutul zilei, iar în zona Orientalilor mai pot să cadă precipitații mixte, după cum arată prognoza meteo 14 octombrie.

Prognoza meteo 14 octombrie - în București

În București, prognoza meteo 14 octombrie anunță că cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Foto: Click!
Foto: Click!
image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net