CFR - FCSB s-a încheiat la egalitate, 1-1!

Ultima actualizare:

    Budescu a adus egalarea pentru FCSBFoto: sportpictures.eu
Budescu a adus egalarea pentru FCSBFoto: sportpictures.eu

Meciul sezonului de toamnă în fotbalul românesc a fost pe arena "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca. Au jucat cele mai puternice echipe ale campionatului, CFR Cluj şi FCSB, formaţii care sunt despărţite în clasament de patru puncte.

UPDATE CFR și FCSB au încheiat la egalitate: Urko Vera a deschis scorul cu o lovitură cu capul, iar Budescu a înscris din nouă metri, după o pasă de la Man.

UPDATE ora 18.00 Bogdan Mara, managerul sportiv al clujenilor, i-a dat replica stelistului Meme Stoica, cel care i-a acuzat pe ardeleni că fac jocuri de culise. "Sincer, nu ştiu cât mai ţine acest moment, pentru ca lumea deja vede, sunt prea puţini cei care mai cred în ce spune MM Stoica. Nu cred ca mai are MM Stoica credibilitatea pe are o avea. Vedem că iese cu aceleaşi lucruri şi inflamându-l şi pe Gigi Becali si chiar vorbeşte de nişte lucruri care n-au sens. Eu cred că lucrurile se decid pe teren sută la sută. Vor să pună multă presiune pe arbitri, pentru că văd că au un concurent în acest an şi aceleaşi lucruri le discută şi le întorc pe toate părţile şi devin şi penibili câteodată cu unele declaraţii care nu îşi au sensul.

E uşor să ieşi să zici de unul de altul, să jigneşti. Oricine poate să facă lucrul ăsta, dar eu cred că nu e normal, şi Liga şi FRF ar trebui să ia unele măsuri când mai există astfel de ieşiri", a spus acesta la Telekom Sport.

UPDATE 16.30 Mario Camora, unul dintre jucătorii reprezentativi ai CFR-ului, i-a ironizat pe cei de la FCSB. "În primul rând, vrem să câştigăm fiecare meci. Nu ne interesează dacă e cu Steaua sau cu celelalte echipe. Important e să ne facem treaba noastră şi să câştigăm. Un egal poate să fie bun, dar în capul tuturor jucătorilor e numai victoria. E important ca Mister (n.r. Petrescu) să stea acolo pe teren, să dea indicaţii, dar pe teren, noi o să facem treaba.

Atacanţii de la Steaua nu mă sperie. Am jucat şi cu alţi jucători cu nume mai mare şi nu m-am speriat. Cum poate să ne sperie un copil de 17-18 ani care face primul lui meci? Dar ai un respect, cum avem noi, trebuie să fim atenţi, la minima greşeală putem să primim gol şi nu vrem. Vrem să fim concentraţi tot meciul", a spus el la Telekom Sport.

UPDATE ora 15.00 Meciul se va disputa cu casa închisă. @E <sold out>. De ieri nu se mai găseşte niciun bilet. De mult nu a mai fost aşa, poate din Champions League. Trebuie să recunoaştem că cea mai bună reţetă la meciurile din campionat am avut-o cu Steaua. De data asta, probabil datorită locurilor ocupate în clasament de cele două echipe, intereseul e mult mai mare şi stadionul e <full>. Peste 16.000 de spectatori vor fi în tribune. Reţeta financiară este de peste 100.000 de euro", a declarat Iuliu Mureşan, la Digi Sport.

UPDATE ora 14.30 Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a continuat să-i "înţepe" pe rivalii de la FCSB înaintea meciului de joi, spunând că îşi doreşte ca formaţia sa să învingă fără greşeli de arbitraj, dar dacă acestea vor fi, să fie în favoarea ardelenilor. "Doresc să câştigăm fără greşeli de arbitraj, dar dacă e să fie, să fie pentru noi. Pot să-mi permit chestia asta, eu ţin cu echipa mea", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

UPDATE Iată care sunt echipele probabile la care vor apela astăzi tehnicienii Dan Petrescu şi Nicolae Dică:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Culio - Omrani, Deac, Nistor - VeraFCSB: Niţă – R. Benzar, Planic, Bălaşa, J. Morais – Nedelcu, Pintilii – Golofca, Fl. Tănase, Budescu – Alibec

Întreaga săptămână, derby-ul CFR - FCSB s-a învârtit în jurul discuţiilor despre arbitraj, mai exact despre penalty-urile primite de ardeleni ]n actuala stagiune. Aseară, antrenorul Dan Petrescu a răspuns în termeni duri acuzaţiilor care i s-au adus din tabăra roş-albaştrilor, în special de către patronul Gigi Becali şi de managerul Meme Stoica.

"Se tot pune accent pe penalty-urile noastre, dar din cele cinci primite patru au fost foarte clare şi unul singur discutabil, cu Dinamo. Iar la Botoşani nu am primit un penalty clar. Să se scoată penalty-urile din regulament!", a tunat Dan Petrescu.

"Mihai Stoica face mereu aşa, când era la Urziceni ataca Steaua mereu. El e profesionist sută la sută, şi-a făcut treaba peste tot. Eu îmi doresc doar să fiu respectat", a completat "Bursucul".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net