Echipa de tineret de volei de plajă a cucerit argintul european!

Ultima actualizare:

    Adriana Matei şi Vaida Beata
Adriana Matei şi Vaida Beata

Echipa de tineret compusă din Adriana Matei şi Vaida Beata şi antrenată de Adrian Pricop a obţinut medalia de argint european la volei de plajă.

Competiția la care s-au remarcat sportivele noastre, Campionatul European de volei de plajă, s-a desfășurat la Baden (Austria), în perioada 15-18 iunie 2017 și a vizat jucătorii de până în 22 de ani. În plan intern, atât cele două jucătoare, cât ș iantrenorul activează la CSM Satu Mare.

Reușita României va fi sărbătorită pe 26 iunie, începând cu ora 14:00, printr-o conferință de presă la Divertiland, gazda Campionatului Național de Volei, unde performerii vor fi premiați de Ministerul Tineretului şi Sportului. În cadrul aceluiaşi eveniment, Federația Română de Volei va anunța planul de finanțare al echipei naționale, în vederea turneelor care conduc spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.Ulterior, atenția iubitorilor de volei de plajă se îndreaptă către Nanjing (China), acolo unde se va desfășura Campionatul Mondial U21 de volei de plajă, unde țaranoastră țintește cucerirea unei medalii, după ce la ediția de anul trecut a ocupat a cincea poziție.Despre volei de plajă în RomâniaComisia Națională de Volei de plajă funcționează sub egida Federației Române de Volei și își propune să popularizeze unul dintre cele mai frumoase sporturi de vară, voleiul de plajă, recunoscut drept sport olimpic încă din anul 1996.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net