FOTO: Larisa Iordache a sosit în cârje acasă. Iată cum arată piciorul ei

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache a fost purtată de brate de antrenorul Cristian MoldovanFOTO: EPA
Larisa Iordache a fost purtată de brate de antrenorul Cristian MoldovanFOTO: EPA

Accidentată grav la încălzirea de dinaintea intrării în calificările Campionatului Mondial de gimnastică, Larisa Iordache a ajuns azi acasă, la București. Culmea, chiar în ziua în care ar fi trebuit să lupte pentru medalii în proba de individual compus.

Cu piciorul stâng imobilizat și sprijinindu-se în cârje, Larisa Iordache a explicat la sosirea pe aeroport că nu renunță la gimnastică și că speră să revină în sală după 8 luni. ”A fost un nou început pentru mine și va urma un nou început. Sper să mă recuperez cât de bine posibil, să-mi întăresc tendonul și să mă întorc și mai puternică”, a declarat Larisa pe aeroport.

Antrenorul ei, Cristian Moldovan, a declarat că accidentarea era oarecum previzibilă, dar nimeni nu știa când va se va rupe tendonul: „Ea a simțit dureri cu vreo două săptămâni înainte de plecare la Cupa Mondială de la Paris. Orice soluție pe care am fi luat-o înainte însemna același lucru, două-trei-patru luni de recuperare. Noi am discutat ca după Mondiale să facem o intervenție, să-i curețe tendonul. Era o variantă să nu mergem în Canada, dar nu părea o leziune atât de mare încât să necesite o intervenție chirurgicală înainte de Mondiale”,a declarat Moldovan, care spune că această accidentare putea apărea oricând, la antrenamente, în timpul concursului sau după.


    Larisa Iordache, in carje la revenirea in țarăFOTO: Facebook MTS
Larisa Iordache, in carje la revenirea in țarăFOTO: Facebook MTS
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net