Lucian Bute a pierdut meciul pentru titlul mondial!

Ultima actualizare:

    Lucian Bute are mereu tricolorul la el după victoriiFoto: AP
Lucian Bute are mereu tricolorul la el după victoriiFoto: AP

După trei ani și jumătate, ”Mister KO” luptă din nou pentru o centură mondială în boxul profesionist! Din păcate, adversarul lui, James DeGale, campionul categoriei supermijlocie, și-a păstrat titlu. Click.ro v-a prezentat desfășurarea rundă cu rundă, în format livetext, a acestui meci.

Incredibil! Uluitor! James DeGale a fost desemnat campion cu o decizie unanimă, deși lucrurile în ring nu au stat deloc așa după părerea noastră! Decizia a fost unanimă!!! Până și echipa lui DeGale a fost mirată de această decizie!

Trebuie să așteptăm verdictul arbitrilor. Lucian ar trebui să fie din nou campion.

Runda 12: Lucian Bute a terminat cu bine ultima repriză. Cu maturitate, românul a știut să își apere avantajul teoretic, lovind precis și, dezlănțuit, să îl țină la distanță pe britanic. Verdict Click!: Lucian Bute a câștigat runda. Dacă arbitrii sunt corecți, Lucian Bute e CAMPION din nou!

Runda 11: Lucian Bute loveste mai puternic si mai clar. A dominat finalul reprizei! Verdict Click!: Lucian Bute a castigat runda. Scorul ar trebui să fie 6-5 pentru român!

Florin Mergea il sustine din tribune pe Lucian Bute
Florin Mergea il sustine din tribune pe Lucian Bute

Runda 10: James DeGale a lovit mai puternic și mai clar spre finalul reprizei. Verdict Click!: rundă câștigată de britanic. Scorul este acum 5-5. Va fi un final de meci incredibil. Hai Lucian!

Runda 9: Lucian Bute pare că și-a revenit. A fost foarte activ și a lovit mai bine. Verdict Click!: Rundă câștigată de Bute. În acest moment scorul ar fi 5-4 pentru român.

Lucian Bute a sosit la sală cu o oră și jumătate inaintea meciului pentru titlul mondial
Lucian Bute a sosit la sală cu o oră și jumătate inaintea meciului pentru titlul mondial

Runda 8: James DeGale, care e cu 6 ani mai tânăr decât Bute, pare mai proaspăt. Verdict Click!: Britanicul a câștigat repriza. Din păcate, britanicul arată mai bine ca românul. Să sperăm că se va schimba ceva. Hai Lucian!

Sergey Kovalev e in primul rand al meciului lui Bute
Sergey Kovalev e in primul rand al meciului lui Bute

Runda 7: James DeGale și Lucian Bute au fost cam la egalitate, niciunul dintre cei doi pugiliști nereușind să iasă în avantaj. Verdict Click!: DeGale a castigat repriza

Lucian Bute in vestiar, la incalzire
Lucian Bute in vestiar, la incalzire

Runda 6: James DeGale, care are arcada stângă spartă, a avut o serie foarte bună, de trei lovituri. Verdict Click!: britanicul a câștigat runda.

Loviturile puternice ale lui Lucian Bute i-au spart arcada lui James DeGale, care a primit îngrijiri în pauza dintre runde.

Lucian Bute la startul partidei
Lucian Bute la startul partidei

Runda 5: Lucian Bute s-a luptat de la egal la egal cu James DeGale. Sub ochii lui Don King, românul se simte foarte bine. Verdict Click!: Lucian Bute a câștigat runda.

Lucian Bute și James DeGale au început partida
Lucian Bute și James DeGale au început partida

Runda 4: Lucian Bute este foarte hotărât. A lovit tot decis, este stăpânul ringului . Verdict Click!: Bute a câștigat runda.

Runda 3: Lucian Bute a fost mai hotărât și a lovit mai decis. Verdict Click!: Lucian Bute a câștigat runda.

Runda 2: Britanicul a fost mai hotărât și mai activ în această repriză. Verdict Click!: James De Gale a câștigat repriza.

James DeGale arcada sangereaza
James DeGale arcada sangereaza

Runda 1: Prima repriză l-a avut pe pe român în avantaj. El a trimis doi pumni puternici în figura adversarului său. Verdict Click!: Bute a câștigat repriza.

A ÎNCEPUT MECIUL! Hai Lucian!

Runda a saptea a fost echilibrata
Runda a saptea a fost echilibrata

UPDATE, ora 7.22: A intrat în arenă și James DeGale. Mare fan al clubului Arsenal, el are pe halat sigla clubului englez

UPDATE, ora 7.20: Sala a erupt! Lucian Bute a intrat în sală într-un halat alb cu inserții roșii. Este prezentat de crainicul de ring. Lucian a intrat pe o melodie a formației U2. Hai Lucian!

UPDATE, ora 7.10: Partida dintre Lucian Bute și James DeGale este programată la o oră neobișnuită în Canada, unde e trecut de miezul nopții. Explicația acestei ore este că meciul e transmis în direct de postul de televiziune Showtime, care este foarte urmărit în SUA, acolo unde pe Coasta de Est este sâmbătă seara, ora 21.00. O oră perfectă pentru iubitorii tenisului de acolo, cei care dau bani grei pentru a plăti abonamentul la acest post.

UPDATE, ora 7.07: Meciul care precede partida lui Lucian Bute s-a încheiat. E de așteptat ca în jurul orei 7.20, partida pentru titlul mondial al categoriei supermijlocii in versiunea IBF. În tribune sunt în jur de 10.000 de oameni.

UPDATE, ora 6.33: Meciul dintre Lucian Bute și James DeGale va începe în jurul orei 7.00. În acest moment, partida de dinaintea acestei întâlniri se află abia în repriza a cincea din 12.

UPDATE, ora 6.00: Lucian Bute se încălzește în vestiar. Televiziuea RDS din Canada îl urmărește pas cu pas pe sportivul român.

Lucian Bute si James DeGale
Lucian Bute si James DeGale

UPDATE, ora 5.00: Lucian Bute a sosit în Videotron Center, din Quebec, acolo unde dispută unul dintre cel mai important meci din carieră. Partida va începe în jurul orei 6.30 în România. Sala e aproape plină. Dacă nu învinge, Bute s-ar putea retrage.

Lucian Bute incearca sa-si incarce bateriile
Lucian Bute incearca sa-si incarce bateriile

UPDATE, ora 4.30: La partidă asistă și rusul Serghei Kovalev, deținătorul titlurilor mondiale unificate la categoria semigrea în versiunile WBO, IBF, WBA și WBC. El a fost desemnat boxerul anului 2014 de revista ”The Ring”.

Lucian Bute a dominat repriza a 11-a
Lucian Bute a dominat repriza a 11-a

UPDATE, ora 4.00: Florin Mergea este în arena din Quebec pentru a-l susține pe Lucian Bute în încercarea de a deveni primul puglist român care recucerește un titlul mondial la box profesionist.

simeon stalpnicul png

Orașul Quebec este gazda din această dimineață a partidei dintre Lucian Bute și britanicul James DeGale, deținătorul centurii mondiale a categoriei Supermijlocie în versiunea IBF. Un titlu pe care românul l-a pierdut în luna mai 2015, în fața unui alt britanic, Carl Froch. Indiferent de rezultat, Lucian (35 de ani) are asigurată o bursă de 1,5 milioane de dolari, la fel de mare cu a adversarului său din această partidă. Acest lucru e posibil deoarece ambii au manager comun.

Meciul nu este televizat în România, dar poate fi urmărit în diferite transmisiuni pe Internet. AICI aveți exact unde puteți urmări imagini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net