Lucian Bute, învins după un meci echilibrat: ”Accept decizia arbitrilor”

Ultima actualizare:

    Lucian Bute a pierdut la puncte meciul cu Degale
Lucian Bute a pierdut la puncte meciul cu Degale

Lucian Bute a ratat pe mâna arbitrilor recucerirea titlului mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF. Din păcate, această înfrângere e posibil să îi încheie cariera profesionistă românului, care în februarie va împlini 36 de ani.

La exact patru ani de când își apăra cu succes, tot în Quebec, centura mondială a categoriei, contra lui Librado Andrade, Lucian Bute a fost nevoit să se recunoască învins în încercarea de a recuceri titlul mondial al profesioniștilor.

Cu o decizie în unanimitate, James DeGale s-a impus la capătul celor 12 runde și a reușit să-și păstreze centura cu diamante, în fluierăturile publicului. Cei 10.000 de spectatori și milioanele de telespectatori erau convinși să Lucian a câștigat partida, el fiind mult mai decis decât adversarul său.

Chiar și Showtime, postul care a transmis partida, a dat un verdict de egalitate, nicidecum unul atât de favorabil campionului mondial în exercițiu.

Arbitrii, însă, l-au văzut învingător pe DeGale, punctând în felul următor: 116-112, 117-111, 117-111.

AICI vedeți desfășurarea în timp real a partidei.

”Accept decizia arbitrilor. După acest meci voi reveni la antrenamente, voi munci mai puternic, pentru a reveni în top”, a declarat el imediat după meci ziariștilor canadieni. El a încercat astfel să pună capăt și speculațiilor care pomeneau de o eventuală retragere a lui din activitate.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net