Pilotul Daniel Onoriu, operat de urgență. A făcut accident

Ultima actualizare:

    Daniel Onoriu a făcut un accident pe circuitul de la AdâncataFoto: arhivă personală
Daniel Onoriu a făcut un accident pe circuitul de la AdâncataFoto: arhivă personală

În timpul unei competiții, pe circuitul de la Adâncata, pilotul Daniel Onoriu a avut un accident. Din această cauză, a ajuns direct la Spitalul de Urgență Floreasca, unde medicii au decis să-l bage în operație.

Nefericita veste a fost dată de iubita sportivului, Simona, pe contul său de Facebook, unde și-a expus frustrarea de a fi nevoită să facă față unor astfel de momente tensionante. "M-am săturat de ambulanțe și m-am săturat să primesc punga cu haine cu sânge pe ele să o duc frumos la mașină...Acum câteva ore, Daniel a avut un accident pe circuitul de la Adâncata. Acum este la Floreasca, este stabil, conștient, urmează RMN și radiografii. Nu pare nimic foarte grav, probabil doar o claviculă, mâna stângă, degete rupte și coloana care este cea mai problematică acum. Mulțumesc de telefoane, totul este acum sub controlul medicilor și al familiei", a scris femeia pe Internet.

Câteva ore mai târziu, de pe patul de spital, Onoriu a reușit să transmită un mesaj prin intermediul iubitei sale, care a scris un mesaj pe pagina lui de socializare: "Mulţumesc lui Dumnezeu că pentru cât de tare am căzut nu am decât degetele şi oasele palmei stângi rupte, clavicula dreaptă deplasată, câteva traumatisme pe spate şi rotula stângă cu ceva probleme. Urmează să intru în operaţie să reconstruim palma stângă şi două degete. Ştiu că vă gândiţi la mine şi vă mulţumesc pentru gândurile voastre bune. Simona scrie pentru mine ce îi dictez."

Daniel Onoriu, pe patul de spital
Daniel Onoriu, pe patul de spital
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net