Favorite şi la medaliile frumuseţii

Ultima actualizare:

    Româncele din naţionala de handbal  s-au remarcat şi datorită aspectului  fizic, nu doar prin rezultatele  obţinute la Europeanul din Suedia
Româncele din naţionala de handbal s-au remarcat şi datorită aspectului fizic, nu doar prin rezultatele obţinute la Europeanul din Suedia

Româncele au început cu stângul Campionatul European de handbal, dar al doilea meci din faza grupelor, cel cu Rusia, campioana olimpică, câştigat la cinci goluri diferenţă de fetele noastre, a reaprins speranţele la medalii. Pe lângă evoluţiile de pe teren, elevele lui Ambros Martin au fost lăudate şi pentru modul în care arată, fiind considerate printre cele mai frumoase sportive de la turneul final din Suedia.

România a plecat în Suedia, la Campionatul European, cu gândul la o medalie. Primul meci din grupă, cel cu Norvegia, ne-a dezumflat un pic, înfrângerea la două goluri contând mai mult la moralul fanilor decât al fetelor lui Ambros Martin. Dovada, în meciul următor cu Rusia, echipa care a luat aurul olimpic, româncele s-au impus detaşat, la 5 goluri, primind admiraţia şi laudele tuturor. Succesul categoric, asimilat cu calificarea în grupele principale ale competiţiei, ne-a făcut să ne ducem cu gândul la medalia pe care o visăm din 2010, atunci când fetele noastre au cucerit bronzul, după ce am învins ţara-gazdă, Danemarca. Pe lângă prestaţia din teren, “tricolorele” au primit aprecieri laudative şi pentru modul în care arată. Printre remarcatele iubitorilor handbalului prezenţi în Suedia s-au aflat trei românce. Portăriţa Denisa Dedu a atras toate privirile după paradele fenomenale din meciul cu Rusia, atunci când a şi fost declarată cea mai bună jucătoare a partidei. Puştoaica de 22 de ani le-a intrat la inimă iubitorilor handbalului şi datorită trăsăturilor ei extrem de fine.Multe complimente a primit şi Cristina Neagu. Câştigătoare de două ori a premiului pentru cea mai valoroasă handbalistă a anului pe plan mondial (în 2010 şi 2015), interul de la Buducnost Podgorica i-a fermecat pe nordici cu corpul ei şi dimensiunile de manechin, ea având 1.80 metri înălţime şi 69 de kilograme. Pe lângă două brunete, o blondă cu ochii albaştri şi-a făcut loc: Gabriella Szucs. În vârstă de 32 de ani, interul de la HC Dunărea Brăila a atras toate privirile asupra ei în momentul în care şi-a făcut apariţia în sală.

Duminică jucăm cu Ungaria

simeon stalpnicul png

Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa principală II, la Campionatul European din Suedia, începând de duminică (11 decembrie), cu Ungaria, Cehia şi Danemarca, primele două clasate urmând să se califice în semifinale. Fetele lui Ambros Martin joacă de la 19.30 cu Ungaria, apoi marți, de la 17,15, cu Cehia, iar ultimul meci este cel cu danezele, miercuri de la 19.30. Dacă merg mai departe, Eliza Buceschi (foto) și coechipierele vor forța calificarea în finală la 16 decembrie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net