5 secrete ale lui Nemec, eroul din Cupa Ligii

Ultima actualizare:

    Nemec este curtat de  mai multe echipe din  străinătate, dar are  contract cu Dinamo  până în vara lui 2018FOTO: Sportpictures.eu
Nemec este curtat de mai multe echipe din străinătate, dar are contract cu Dinamo până în vara lui 2018FOTO: Sportpictures.eu

Adam Nemec, 31 de ani, este vedeta lui Dinamo. „Dubla” sa a umplut vitrina clubului, dar şi conturile cu 400.000 de euro. „Vârful” e curtat de echipe din străinătate şi e posibil ca finala Cupei Ligii să fi fost ultima partidă în tricoul „câinilor”.

De la Supercupa din 2012, roş-albii nu mai obţinuseră nici un trofeu. Acum, Nemec a reuşit să puncteze în faţa celor de la Poli Timişoara, 2-0, şi oamenii din „Ştefan cel Mare” au început fiesta, una ce s-a întins într-un club din Capitală până în zori. Click! vă prezintă cine este omul care a realizat cea mai mare performanţă a roş-albilor din ultimii cinci ani, precedentul trofeu fiind Supercupa din 2012.

1. A refuzat Steaua

Prestaţiile sale excelente i-au atras atenţia inclusiv rivalului de la FCSB, Gigi Becali, care a anunţat că-l vrea la formaţia sa. Adam a refuzat, spunând ferm că acordul său cu Dinamo e până în vara lui 2018. Oricum, are mai multe oferte, inclusiv din spaţiul arab, şi dacă nu-şi prelungeşte contractul cu roş-albii va pleca în străinătate, nedorind să joace la stelişti.

2. Şi-a dublat cota

El a venit la Dinamo în toamna lui 2016 ca jucător liber de contract după ce în vară îşi încheiase conturile cu Willem II Tilburg, echipă din prima ligă olandeză. La “câini” a obţinut cel mai mare salariu din lot, 11.000 de euro lunar, şi, mai important, evoluţia sa i-a dublat cota pe piaţa transferurilor, acum valorând 600.000 de euro.

3. Gol pentru unchiul decedat

Luna trecută, în ziua meciului cu CFR, a aflat că unchiul său din partea mamei a murit, şi ar fi putut fi învoit pentru partida cu ardeleni. Dar, a vrut să joace şi chiar a marcat în poarta clujenilor. Abia a doua zi a plecat în Slovacia pentru a participa la funeralii.

4. Apărătorile norocoase

“Vârful” este o prezenţă constantă la echipa naţională a Slovaciei, el jucând recent şi-n preliminariile CM 2018 contra Maltei, meci în care a şi înscris. El poartă o pereche de apărători personalizate pe care se regăsesc steagul ţării sale, numărul de pe echipament, 11, dar şi data naşterii.

5. Iubita e Miss

Lui Adam îi merge din plin şi pe plan sentimental, el având o relaţie îndelungată cu Zuzana Kollarova. Fata de 24 de ani este născută în Bratislava şi a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe, cel mai important titlu fiind cel de Miss Univers Slovacia 2016. Ea lucrează ca model şi-l vizitează des pe fotbalist în România, asistând şi la unele meciuri.

Un fan le-a «furat» trofeul

simeon stalpnicul png

După fluierul de final al meciului, suporterii roş-albi au invadat gazonul, iar unul dintre ei a devenit protagonistul serii. La festivitatea de decernare a Cupei Ligii, responsabila departamentului de comunicare a LPF, Diana Frumosu, trebuia să-i dea trofeul vicepreşedintelui Ligii, Robert Pongracz, iar acesta urma să-l înmâneze căpitanului dinamovist. Dar, “Mutu”, un vechi susţinător al “câinilor”, pe numele său real Rusoaia Daniel, s-a infiltrat printre elevii lui Contra şi i-a cerut Dianei cupa, ea oferind-o fără reţineri. Fanul a fost cel care a ridicat primul trofeul deasupra capului şi l-a dat apoi fotbaliştilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net