Adversare grele pentru FCSB! Echipele din Liga Campionilor "căzute" în Liga Europa

Ultima actualizare:

    FCSB şi Sporting s-ar putea reîntâlni în 16-imile Ligii Europa
FCSB şi Sporting s-ar putea reîntâlni în 16-imile Ligii Europa

Grupele Ligii Campionilor s-au încheiat miercuri seară, cunoscându-se astfel cele opt echipe clasate pe locul al treilea care vor continua campania europeană în Liga Europa şi care se vor putea întâlni cu FCSB în 16-imile competiţiei.

Echipa antrenată de Nicolae Dică este deja calificată în faza eliminatorie a Ligii Europa, dar nu ştie încă în ce urnă se va afla la tragerea la sorţi, programată luni. Astfel, decisiv va fi meciul de azi cu Lugano, FCSB având nevoie de victorie pentru a câştiga grupa fără a depinde de rezultatul meciului Beer-Sheva - Plzen.

Dacă va termina pe primul loc grupa, FCSB se va afla în urna capilor de serie, alături de celelalte câştigătoare de grupe, dar şi de patru dintre echipele "căzute" din Liga Campionilor, cele cu punctaj ridicat (ŢSKA Moscova, Atletico Madrid, Leipzig şi Sporting).

În schimb, dacă va rata câştigarea grupei din Liga Europa, FCSB va fi introdusă în urna outsiderelor, alături de celelalte formaţii clasate pe locul secund, dar şi de ultimele patru grupări din Liga Campionilor (Spartak Moscova, Napoli, Celtic şi Borussia Dortmund).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net