Anamaria Prodan, acuzată că are amant! Ce spune despre relația cu Dan Alexa

Ultima actualizare:

    Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf pozează mereu  ca un cuplu bine  sudat la  evenimentele la  care merg împreunăFOTO: Click!
Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf pozează mereu ca un cuplu bine sudat la evenimentele la care merg împreunăFOTO: Click!

Scandalul începutului de an în fotbalul românesc a fost provocat de fostul internaţional Ionel Ganea, care susţine că Anamaria Prodan şi tehnicianul Dan Alexa se “vizitează” destul de des, cu alte scopuri decât cele profesionale.

Aflată în Antalya alături de soţul său, Laurenţiu Reghecampf, Prodanca a primit o adevărată lovitură sub centură din ţară. Ieri dimineaţă, sexy-impresara a aflat cu stupefacţie de declaraţiile picante date de Ionel Ganea la televiziunea Sport.ro. Supărat probabil de faptul că a pierdut cursa pentru postul de antrenor la echipa Concordia Chiajna în favoarea lui Dan Alexa, Ganea s-a dezlănţuit. “La Chiajna, impresarul anului e pe mână cu preşedintele de-acolo. Şi-a adus antrenorul care o să aibă mutaţie pe Snagov sau unde e ea…”, a fost începutul discursului lui Ganea, lăsând să se înţeleagă că ştie câteva dedesubturi.

Fostul antrenor de la FC Voluntari a oferit apoi detalii incendiare despre Anamaria Prodan şi Dan Alexa, aruncând “bomba” în familia Reghecampf. “Cu antrenorul de la Chiajna are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi? De colaborare fotbalistică sau cum vreţi voi s-o numim. Se mai întâlnesc în timpul liber, se mai vizitează”, a precizat “Ganezul”, cunoscut ca un tip direct, care spune mereu ceea ce gândeşte, fără să se teamă de repercusiuni. 

Aşadar, conform lui Ionel Ganea, antrenorul Dan Alexa (37 de ani) n-ar fi doar clientul impresarei, ci şi amantul acesteia. Reacţia Prodancei n-a întârziat să apară, în exclusivitate pentru „Click!”. „Sunt în Antalya, semnez un contract. Nu cred că Ionel Ganea a spus aşa ceva. Eu am o părere senzaţională despre el, l-am asistat atunci când a semnat cu Voluntari şi am încercat să-l ajut cu problemele pe care le avea fiul său la Rapid. Pe Dan Alexa îl reprezint de un an şi l-am asistat la câteva contracte. El ne este un foarte bun prieten de familie şi un om incredibil. Repet, nu cred că Ganea a zis aşa ceva, dar voi vorbi cu avocatul meu în această privinţă”, ne-a declarat Anamaria.


    Dan Alexa  a antrenat în  turul Ligii 1 pe  ASA Tg. Mureş, iar  acum s-a mutat la  Concordia Chiajna
Dan Alexa a antrenat în turul Ligii 1 pe ASA Tg. Mureş, iar acum s-a mutat la Concordia Chiajna

Ganea şi Alexa se duşmănesc de doi ani

simeon stalpnicul png

Prin afirmaţiile de acum, se pare că Ionel Ganea vrea să-i plătească nişte poliţe mai vechi lui Dan Alexa. La finalul lui 2015, pe când Ganea era antrenor la Călăraşi, iar Alexa conducea Rapidul, între ei a pornit un scandal uriaş în liga secundă. Cum echipele lor erau rivale la promovare, „Ganezul” s-a plâns public de arbitrajele favorabile giuleştenilor. „Ionel Ganea este obraznic. Nu-i replic mai mult doar pentru că fiul său, George, joacă la noi şi l-aş pune într-o situaţie penibilă. Pentru mine, e mai important George Ganea decât Ionel Ganea”, a fost răspunsul de atunci al lui Dan Alexa.

Anamaria şi Reghe, căsătoriţi din 2008

Până la acest scandal, familia Reghecampf a fost lipsită de acuzaţii de infidelitate, de o parte sau de alta. Nunta dintre Anamaria Prodan şi actualul antrenor al Stelei a avut loc în vara anului 2008, la Las Vegas, evenimentul fiind unul tipic american. La acea vreme, Prodanca era însărcinată în şase luni cu Laurenţiu Reghecampf Junior, singurul copil al cuplului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net