Andone: «Dacă nu jucăm, o luăm razna!»

Ultima actualizare:

    Ioan Andone vrea ca echipa sa să aibă continuitate
Ioan Andone vrea ca echipa sa să aibă continuitate

Dinamo ar trebui să joace sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Ştefan cel Mare, cu Rapid, dar e puţin probabil că se va întâmpla asta. Azi e un nou termen al Comisiei de Disciplină, dar orice s-ar decide nu lasă timp necesar organizării pentru meci.

Victoria de la Giurgiu a fost entuziasmantă pentru Gnohere şi compania, iar antrenorul Ioan Andone ar fi vrut să bată fierul cât e cald. Din păcate nu va avea această şansă şi cel mai probabil nu va juca, pentru că nu s-a decis încă în privinţa exluderii Rapidului şi introducerea lui ACS Poli Timişoara în Liga I. Azi, Comisia de Disciplină are şansa să tranşeze odată pentru totdeauna această nebunie, dar o nouă amânare sau întoarcerea cazului la LPF rămân variante posibile. Chiar şi dacă se va lua o decizie definitivă, nici Rapid, nici Timişoara nu sunt pregătite să joace sâmbătă împotriva dinamoviştilor şi mai mult ca sigur că meciul va fi amânat. Asta îl scoate din minţi pe antrenorul “câinilor”, care crede că această pauză forţată îi va afecta echipa. “Eu pregătesc un joc, dar nu ştiu împotriva cui o să evoluez. Aş fi vrut să joc cu oricine, numai să nu stăm. Dacă o să ai meci abia peste 14 zile, o iei razna. Nu mai înţeleg nimic din acest campionat. Nu au contracte jucătorii, nu au voie să angajeze, cum să joace Rapid în Liga 1?”, a tunat “Fălcosul”.

Acesta s-a calmat însă repede şi a spus de ce mai are nevoie pentru ca Dinamo să continue pe această linie. „Mai vreau cel puţin un atacant, ca să nu mai improvizez. Nu cine ştie ce fotbalist, ci un fotbalist care să intre în Liga I şi să confirme. Vreau să îi fac concurenţă “Bizonului”. Avem în plan să ajungem în Europa League, ca atare, cel mai probabil trebuie să ne uităm pe piaţa externă”, a declarat tehnicianul în vârstă de 56 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net