Becali i-a tocat pe toţi! Dacă jucătorii îl luau în seamă nu mai avea echipă acum

Ultima actualizare:

    Gigi Becali şi-a mărunţit pe rând toţi jucătorii, ca pe carnea de sarmale. Dacă aceştia ar fi putut pleca după respectivele episoade, patronul era acum singur pe plantaţieFoto Click!
Gigi Becali şi-a mărunţit pe rând toţi jucătorii, ca pe carnea de sarmale. Dacă aceştia ar fi putut pleca după respectivele episoade, patronul era acum singur pe plantaţieFoto Click!

Şeful critică de când lumea, iar asta nu se va schimba niciodată! Gigi Becali investeşte în fotbal bani grei şi pentru asta e logic să vrea rezultate, iar când ele nu vin, să găsească vinovaţi. De foarte multe ori el a exagerat însă şi şi-a distrus jucătorii psihic după sistemul bătăii date vacii fără să te gândeşti că mai ai nevoie de laptele ei şi mâine. Bine că unii sunt imnuni, pentru că ar fi fost un dezastru pentru FCSB.

Practic, nimeni n-a scăpat de gura patronului şi probabil şi el râde când priveşte în urmă la anumite ieşiri nervoase. După înfrângerea de la Iaşi, Becali a epuizat tot lotul de jucători şi, după deplasarea din Cehia, din Liga Europa, trebuie să găsească alţi subiecţi! Nedelcu, Teixeira şi Man au fost ultimii roş-albaştrii care şi-au luat porţia de săpuneală şi acum pot spune că au cu adevărat botezul făcut la FCSB. Iată însă cele mai tari declaraţii ale patronului despre jucătorii lui! ”M-a enervat ăla, Enache, a jucat numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. Lasă, o să stai tu la echipa a doua, în Liga a III-a”, a spus Becali despre fostul giurgiuvean. ”Nu mi-a plăcut de Bălașa, deloc! Mihai Stoica l-a laudat, dar eu i-am zis să nu-l aducă pentru că îi avem pe Enache și pe Popescu pe postul ăsta. Să stea pe bancă dacă nu poate”, a spus latifundiarul şi despre fundaşul Mihai Bălașa, după care a trecut la celălalt fundaş central. ”La primul gol unul se ferește, celălalt se ferește. Dă, mă, cu capul! Acum trebie să improvizăm, nu mai poți să joci cu Larie”, a spus patronul despre fostul CFR-ist. Cei doi fundaşi stânga au fost puşi şi ei la colţ, dar degeaba! Unul tot trebuie să joace! ”Am avut o bandă moartă, Momcilovic parcă a uitat fotbalul”, a ”tunat” patronul la adresa sârbului, după jocul cu Iaşi. Nu de mult, el spuse că Junior Morais e aerian şi obosit din naştere. Ovidiu Popescu a intrat în galeria selectă a celor care au beneficiat de tratament special.

“Golofca e vagabond, Morais e aerian!”

“Nu știu ce se întâmplă cu el, nu mai e ăla căruia i-am dublat salariul. I l-am dublat degeaba, îmi pare rău să o spun, dar nu e de Steaua”, a spus Becali despre reşiţean. La fel a vorbit şi despre Vlad Achim şi Mihai Pintilii, care când sunt zei, când n-au ce căuta la FCSB. “Nu mi-a plăcut Pintilii, nu mai e ăla de pe vremuri, stă și doarme pe teren. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut, îl îmbrățisez, dar nu mai poate. Iar despre Achim ce să zic?. Nu am nimic cu el, dar nu o să îl mai vedeți. Nu o să îl mai las în lot. El e problema la Steaua, stă pe acolo, se plimbă”, a spus Becali. Desigur, sarea şi piperul le-au făcut declaraţiile sale despre “gagicarul” Golofca, “perla” Alibec şi “Bizonul” Gnohere. ”Golofca e vagabond. A mers în cluburi, a crezut că a venit în București și că toate femeile sunt ale lui. M-am convins. Cu Alibec am jucat în 10 oameni. O să facă banca de acum. De toate mingile şi-a bătut joc. Gnohere a venit la mine să vedem ce face, dar i-am zis să stea în banca lui că nu se compară cu Alibec. L-am băgat titular şi sărea mingea din el”, a perorat Becali despre actualul golgheter al Ligii 1 când acest nu primea încă minute de la Dică.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net