Botoșani - FCSB: Joacă împotriva viitoarei echipe?

Ultima actualizare:

    Olimpiu Moruțan e dorit de FCSBMediafax
Olimpiu Moruțan e dorit de FCSBMediafax

Moruţan şi Roman evoluează duminică seara în derby-ul cu FCSB, pentru ambii Gigi Becali demarând deja negocierile să-i aducă din iarnă sub comanda lui Dică.

Olimpiu Moruţan şi Mihai Roman sunt ţintele patronului roş-albaştriilor, iar antrenorul moldovenilor, Costel Enache, şi-a luat măsuri. El a purtat o discuţie cu ambii jucători pentru a se asigura că sunt apţi psihic diseară pentru un duel cu formaţia unde ar putea activa în curând.

FCSB-iştii continuă seria transferurilor de la FC Botoşani. Primul a fost Cătălin Golofca. Randamentul său e slab şi s-ar putea întoarce la moldavi, dar becali e sigur că următorii fotbalişti de aici nu-l vor dezamăgi. Olimpiu Moruţan şi Mihai Roman sunt oameni doriţi, iar presiunea va fi uriaşă diseară, o evoluţei ştearsă putând duce la speculaţii şi la un tratament dur din partea publicului, mai ales că se joacă acasă, la Botoşani. “Nu este greu să-i motivez pe Olimpiu şi Roman pentru acest meci, amândoi sunt oameni cu echilibrul mental mult peste media ceea ce am întâlnit în campionatul nostru, sunt doi oameni care nu se lasă prea uşor influenţaţi”, a spus antrenorul Costel Enache, el având şi o întrevedere cu jucătorii respectivi. Apoi, a continuat: “Oli are deja o mare experienţă din acest punct de vedere, iar la Mihai vorbim de ani de experienţă care a trecut prin multe medii şi nu cred că lucrurile din culise îl destabilizează”. Patronul Iftime va continua negocierile cu bucureştenii, dar vrea să se asigure că Moruţan, în vârstă de 18 ani, nu va avea de suferit. “Sunt responsabil pentru Olimpiu şi o să discut cu el, să vedem ce-şi doreşte. Poate nu vrea să meargă. Dacă decidem că totul e în regulă, o să-i spun domnului Becali să-i treacă în contract o clauză prin care dacă îl beşteleşte o dată, de două ori cum a făcut şi cu alţi jucători, atunci să-l lase să plece”, a spus acesta. Celălalt jucător, Roman, are deja 33 de ani şi ca junior a dat probe la stelişti, însă nu a fost păstrat în lot. Are contract cu botoşănenii până în vara lui 2018 şi se poate înţelege cu orice club încă din această iarnă. “Nu şansa sau întâmplarea ne-a adus pe locul patru, e un drum lung în care jucătorii au arătat că au forţă. Sperăm să demonstrăm şi la jocul împotriva celor de la FCSB şi aştept cu mare nerăbdare şi interes partida”, a explicat Enache.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net