Burleanu, după ratarea calificării națioanlei la CM: ”A fost un an bun”

Ultima actualizare:

    Burleanu va încerca în martie să obţină al doilea mandat la FRFFoto: sportpictures.eu
Burleanu va încerca în martie să obţină al doilea mandat la FRFFoto: sportpictures.eu

Răzvan Burleanu,șeful de la Casa Fotbalului, consideră că 2017 nu a fost deloc un an rău pentru forul pe care-l conduce, cu tăate că ”locomotiva” -echipa națională a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, din vara viitoare.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a mărturisit că nu poate trece numirea lui Christoph Daum la conducerea naţionalei drept o nerealizare, apreciind însă că niciun antrenor din lume nu poate garanta performanţa.

"A fost un an bun, cu o singură excepţie, prima reprezentativă. Unde am eşuat. În ce priveşte celelalte loturi pot spune că a fost un an bun, la under-21 suntem pe primul loc în grupa de calificare, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mulţi ani. Iată că se văd pe termen scurt rezultatele acelei cote obligatorii de jucători under-21. E o campanie pe care mi-o asum, dar una e una şi alta e alta. Cunoaşteţi bine detaiile rezilierii contractului şi motivele. Nu aş trece numirea lui Daum la nerealizări, ci doar necalificarea, pentru că niciun antrenor din lume nu îţi poate garanta performanţa", a declarat Burleanu.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net