«Câinii», neînvinşi acasă în faţa moldovenilor

Ultima actualizare:

    Dinamo este liderul  clasamentului  după prima etapăFoto: sportpictures.eu
Dinamo este liderul clasamentului după prima etapăFoto: sportpictures.eu

Dinamo joacă duminică seară (23 iulie) primul meci pe teren propriu din acest sezon şi sunt favoriţi. Rivalii lor, botoşănenii, au fost victime sigure de-a lungul timpului atunci când au venit în Capitală. Din cele patru partide contra dinamoviştilor nu au câştigat niciuna.

Arena Naţională va fi luată cu asalt de fanii “câinilor”, partida cu FC Botoşani urmând a fi ultimul test înaintea duelului european cu Bilbao. Pe lângă aportul suporterilor, gazdele au de partea lor şi statistica. Au jucat de nouă ori cu moldovenii, în toate competiţiile, şi bilanţul le e net favorabil. Mai mult, acasă, din patru confruntări au trei victorii, toate reuşite la acelaşi rezultat, 1-0, şi un egal, 0-0, adică niciodată nu s-au înclinat în faţa acestui adversar. Acum, la moldoveni, căpitan e Alberto Cobrea, portar ce a fost legitimat înainte la Dinamo.

“Cred că este un test pentru ei înaintea unei duble foarte dificile, dar cred că noi avem un atu datorită omogenităţii care s-a creat, având aproximativ aceeaşi echipă de anul trecut. În schimb ei au făcut mai multe transferuri şi o să aibă nevoie de timp pentru a se cunoaşte mai bine”, a spus acesta. Iar atacantul împrumutat de la roş-albi, Daniel Popa, a completat: “M-am acomodat foarte bine, m-am integrat, băieţii sunt foarte OK, conducătorii la fel şi sper să facem o treabă bună împreună. Aici oamenii au încredere în mine, vreau să-i răsplătesc şi sper să fie bine”. Şi antrenorul Costel Enache e optimist, mai ales că-n prima etapă elevii săi au reuşit o remiză, 1-1, în faţa clujenilor lui Dan Petrescu.

“Suntem pregătiţi. Dacă reuşim să menţinem atitudinea pe care am avut-o în meciul cu CFR, sunt sigur că vom face un joc frumos, eficient. Noi ne formăm un model de joc şi-n funcţie de adversar facem mici corecturi”, a declarat omul de pe banca moldovenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net