Contra: ”Sper ca de-acum înainte asta să fie atitudinea”

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra
Cosmin Contra

Selecţionerul Cosmin Contra e bucuros că jucătorii săi au arătat că nu se dau bătuți, ei reușind să înscrie în fața Danemarcei, 1-1, deși evoluau cu un om mai puțin.

"Jucătorii au înţeles mesajul pe care l-am transmis. Este un început de drum foarte bun, acum sper ca ei să înţeleagă că fără astfel de sacrificii nu putem să avem rezultate. Dacă ei au atitudinea asta, pas cu pas sperăm să devenim din ce în ce mai cu încredere, să jucăm şi mai bine şi să avem rezultate foarte bune. Singurul lucru le-am transmis înainte de meci a fost să creadă în ei, au jucat cum le-am zis, ne-am bătut cu ei, am crezut în noi până la sfârşit, ne-au ieşit schimbările, Ţucudean a intrat foarte bine. Mă bucur pentru ei, i-am şi felicitat şi sper ca de-acum înainte asta să fie atitudinea. Suntem o echipă net inferiorară ca înălţime multor naţionale şi trebuie să compensăm printr-un joc dinamic, prin sacrificiu. Am avut nişte momente de haos în apărare după golul egalizator dar am menţinut rezultatul", a declarat Contra.Apoi, a adăugat: ”Jucătorii au prins repede ce am vrut de la ei. Nu mi-e milă de danezi, pentru că avem două meciuri în care nici lor nu le-a fost milă de noi”.

El salută și venirea prietenului Adi Mutu în staff-ul Federației: ”Vom vedea, nu ştiu ce post va avea, dar sunt sigur că va ajuta la fel cum a ajutat Lobi. Să fie el, să facă şcoala de antrenor, să antreneze şi să îi placă să fie antrenor. Dacă va dori apoi să fie selecţioner să dea Domnul...”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net