Cu oltenii nu e de glumit! Craiova a urcat pe 2 în Liga 1!

Ultima actualizare:

    Craiova a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe şi măcar pentru o zi a urcat pe locul doi în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu
Craiova a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe şi măcar pentru o zi a urcat pe locul doi în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu

Intermediara din această săptămână o avantajează până acum pe CS U! Trupa lui Mangia a avut un meci greu la Braşov, cu nou promovata din Covasna, care a egalat-o de două ori, dar care n-a putut să obţină nimic! Bancu a adus victoria alb-albaştrilor, care după 11 meciuri bat la uşa liderului!

Partida a început perfect pentru olteni, care după doar 18 minute au deschis scorul prin Burlacu. Acest lucru nu anunţa thrillerul din repriza a doua. Hadnagy a egalat în minutul 59, dar a fost egal pe tabelă doar opt minute, Craiova primind un penalty transformat de Gustavo, în minutul 67. A fost rândul oltenilor să se bucure puţin! După doar două minute „poetul” Astafei a egalat la 2, iar CS U s-a văzut nevoită să plece iar la atac. Şi în 10 minute a rezolvat cazul! Nicuşor Bancu a înscris un gol frumos în minutul 79 şi italianul de pe bancă a ordonat închiderea jocului şi securizarea rezultatului. S-a întâmplat întocmai, iar până diseară, când Astra şi FCSB îşi vor juca meciurile lor din runda cu numărul 11, Craiova e pe locul doi, la doar trei puncte sub CFR, singura echipă care i-a învins în acest sezon. Totuşi, antrenorul Craiovei era foarte supărat pe elevii săi la finalul jocului cu Sepsi. „Nu e posibil să facem aceste greşeli. În stilul ăsta pierdem campionatul”, s-a răstit Mangia la Screciu şi compania după victoria chinuită de miercuri.

Îi trimite la naţională pe Mitriţă şi Bancu

Craiova îl are constant la lotul naţional pe Alexandru Băluţă, dar tehnicianul oltenilor spune că alţi doi jucători de-ai săi merită mai multă atenţie din partea viitorului selecţioner. „Este adevărat, am avut ocazia să închidem meciul și ei ne-au egalat. E bine că am revenit apoi. A fost un meci dificil, pe un teren pe care se câștigă greu. Echipa noastră poate înscrie multe goluri, nu am dubii, mă dezamăgește însă faptul că am primit două goluri. Nu trebuie să mai primim atât de ușor gol. Sunt doi jucători, Bancu și Mitriță, e și Băluță, pot fi oricând soluții pentru națională. Avem mulți jucători buni, dar selecționerul decide. Aștept un meci bun, frumos, între CFR și FCSB. Asta e bine pentru campionat, să fie meciuri spectaculoase”, a zis Devis Mangia pentru Look TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net