Dan Alexa: "Fotbalul nu a început şi nu se termină la Chiajna"

Ultima actualizare:

    Dan Alexa
Dan Alexa

Dan Alexa s-a despărţit de cei de la Chiajna. Tehnicianul a criticat conducerea fiindcă nu a efectuat transferuri, iar şefii au decis să renunţe la serviciile sale.

"Am reziliat amiabil și cred că a fost o decizie normală a mea. Le mulțumesc domnilor Minea și Tănase. S-au întâmplat niște lucruri săptămâna trecută, peste care nu cred că voi putea trece vreodată. Episodul cu anularea cantonamentului e binecunoscut, a confirmat și domnul Minea. Luasem hotărârea de săptămâna trecută, dar l-am așteptat pe președintele Cristi Tănase, cu care am avut o relație foarte bună. A ieșit un circ care nu își avea rostul. Fotbalul nu a început și nu se termină la Chiajna. Nu mai trebuie să iau niciun ban, ne-am înțeles și e totul în regulă. La Chiajna sunt condiții foarte bune. În primul rând, salariile sunt la zi, poate ar fi o lună de întârziere", a spus Dan Alexa la Digi Sport.

"S-a negociat cu foarte mulți jucători. Am făcut o listă și știam că trebuia să aducem întăriri, pentru că am suferit anul trecut și ne-au și plecat jucători. Cristi Tănase a negociat chiar cu jucători care au preferat să meargă la alte echipe pe salarii mai mici. Eu am spus după meci situația de fapt a echipei, că nu am avut fundaș dreapta și am improvizat. Lotul e mai slab decât anul trecut, în special din punct de vedere numeric. Chiar i-am spus lui Cristi într-o discuție, pentru că e un campionat lung și trebuie neapărat aduși jucători", a mai spus Alexa.

Antrenorul nu are nicio ofertă şi a anunţat că o perioadă îşi va lua o vacanţă.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net