Dinamoviştii vor să rupă ghinionul

Ultima actualizare:

    Nemec va fi  titular contra  moldovenilor
Nemec va fi titular contra moldovenilor

Partida dintre Poli Iaşi şi Dinamo e una specială. Oaspeţii vor să obţină primul succes la Iaşi, seria negativă datând de aproape cinci ani.

După ce au fost dezavantajaţi în meciul cu CFR, 0-1, elevii lui Contra caută acum să-i învingă pe oamenii lui Stoican. Însă, până acum, nu au reuşit niciodată să se impună pe terenul moldovenilor. S-au duelat de patru ori, începând din decembrie 2012, şi gazdele s-au impus în două rânduri, alte două jocuri terminându-se la egalitate. Ultima confruntare, din iarna anului trecut, a fost şi cea mai categorică înfrângere pentru “câini”, 1-3, rezultat ce avea să contribuie la îndepărtarea de pe banca bucureştenilor a lui Ioan Andone. În plus, există orgolii. 

Flavius Stoican e acum tehnicianul ieşenilor, dar el a fost demis de două ori într-un sezon de la roş-albi. De asemenea, el ar vrea să-şi ia şi revanşa în faţa lui Cosmin Contra. S-au duelat în martie, iar “Guriţă” a câştigat cu 2-0, rezultat ce a dus-o pe Dinamo în play-off şi a însemnat ca Pandurii, echipa de atunci a lui Stoican, să retrogradeze. Şi unii jucători ai gazdelor vor să se răzbune, Cioinac sau Spătaru fiind în trecutul nu îndepărtat în “Ştefan cel Mare”, dar nu au rezistat decât perioade scurte în lot.

“Nu ne mulţumit că am luat un punct cu FCSB. Acum, vom face tot posibilul să o învingem pe Dinamo şi avem avantajul că jucăm acasă şi că publicul va fi alături de noi”, a anunţat antrenorul lui Poli Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net