Dramă la Sevilla: au întors scorul pentru antrenorul bolnav de cancer!

Ultima actualizare:

    Eduardo Berizzo e îmbrăţişat de jucătorii săi de la FC Sevilla
Eduardo Berizzo e îmbrăţişat de jucătorii săi de la FC Sevilla

Meciul FC Sevilla - Liverpool (3-3) din etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor a avut o încărcătură emoţională aparte, rar întâlnită pe un teren de fotbal.

În primul rând, partida a oferit un spectacol de gală, cu Liverpool conducând cu 3-0 încă din minutul 30 şi cu Sevilla reuşind să egaleze în mod incredibil în prelungirile partidei.

Imediat după golul egalizator, marcat în minutul 90+3, jucătorii andaluzi s-au îndreptat în grup spre antrenorul argentinian Eduardo Berizzo pentru a-l sufoca cu îmbrăţiţări. Motivul pentru acest gest de afecţiune al fotbaliştilor s-a aflat abia la finalul meciului. Astfel, la pauză, când scorul era de 3-0 pentru oaspeţi, Berizzo a decis să-şi motiveze jucătorii cu o veste extrem de dureroasă pe care a primit-o de curând. Astfel, tehnicianul de 48 de ani le-a mărturisit jucătorilor că suferă de cancer şi că trebuie să-şi schimbe atitudinea, în special pentru el. "El a răsturnat situaţia în repriza secundă", a mărtusit conaţionalul lui Berizzo, mijlocaşul argentinian Ever Banega.

În această dimineaţă, clubul spaniol a confirmat faptul că Eduardo Berizzo trece prin momente complicate. "A fost diagnosticat cu un adenocarcinom de prostată. În urma examinărilor medicale care urmează se va decide tipul de tratament", se arată într-un scurt comunicat postat pe site-ul oficial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net