E OFICIAL! Dinamo - Chiajna, amânat de frica furtunii!

Ultima actualizare:

    Stadionul din Ştefan cel Mare se află chiar în centrul Capitalei şi LPF s-a temut de eventuale accidenteFoto: Click!
Stadionul din Ştefan cel Mare se află chiar în centrul Capitalei şi LPF s-a temut de eventuale accidenteFoto: Click!

Codul galben, nici măcar portocaliu, de ploaie şi vijelii, a paralizat nu doar Bucureştiul, ci şi Liga 1 de fotbal!

Astfel, singura partidă care trebuia să se dispute miercuri seara în capitala României, Dinamo - Concordia Chiajna, a fost amânată! De vină a fost Primăria Capitalei, care a insistat să se sufle şi în iarut, chiar dacă "cod galben" de precipitaţii şi vânt înseamnă că ambele se vor produce cu intensitate şi cantitate moderate! Liga Profesionistă de Fotbal nu a vrut să-şi asume însă vreo responsabilitate, iar "câinii" vor trebui să reorganizeze meciul din Ştefan cel Mare la o dată care va fi anunţată zilele următoare. Asta pentru că, deşi pe motiv de vreme nu se poate amâna un meci cu mai mult de 24 de ore, ziua de joi e plină, cu 4 partide deja programate, iar televiziunea care trebuia să transmită Dinamo - Chiajna nu mai putea face faţă încă unui meci în direct!

În jurul prânzului, şi Federaţia Română de Fotbal recomandase anularea oricăror evenimente sportive în aer liber programate miercuri.

Dinamoştii ar fi vrut să joace azi!

”Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie, Federația Română de Fotbal recomandă întreruperea oricărei activități fotbalistice în aer liber în intervalul prognozat. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cu cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, cantități de apă importante, în intervalul 20 septembrie, ora 16 - 21 septembrie, ora 10, pentru județele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău. De asemenea, a fost emisă și o avertizare cu cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate pentru celelalte județe, până pe 21 septembrie, ora 21. Conform ANM, temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55-60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafele de peste 65-70 km/h și vijelii”, se arată în comunicatul FRF.

Totuşi, cei implicaţi direct în fenomen ar fi dorit ca partida să se joace conform planului iniţial. "La cum e vremea acum, eu cred că se putea juca fără probleme. Nu știm însă ce putea să fie la ora jocului (n.n. 21:00). Am fi vrut să jucăm, ne-am pregătit pentru acest meci și nu ne convine amânarea, chiar dacă duminică este derby-ul cu FCSB", a spus team-managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, pentru digisport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net