FCSB scârţâie înainte de Plzen

Ultima actualizare:

    Teixeira nu  a arătat mare  lucru la FCSBFoto: sportpictures.eu
Teixeira nu a arătat mare lucru la FCSBFoto: sportpictures.eu

”Roş-albaştrii” au câştigat cu 1-0 pe Bega şi au şase puncte din şase posibile în acest start perfect de campionat. Bine, nu tocmai perfect dacă ne uităm la modul cum au fost obţinute! Iar tehnicianul campioanei e primul care recunoaşte asta şi nu se îmbată cu apă rece!

Victorie în prelungiri cu Voluntari, în prima etapă, şi un 1-0 tras de păr cu Poli, gol marcat de Gnohere în minutul 63, deşi bucureştenii au jucat cu om în plus pe teren dinainte de pauză. Acestea sunt performanţele FCSB-ului de până acum. Sigur, punctele contează, dar ele nu vor fi obţinute mereu cu gloanţe trecute pe lângă urechile lui Budescu şi compania! Iar marţi vine pe Arena Naţională Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei, orice am spune, echipă peste cele două întâlnite de FCSB în aceste prime două etape de Liga 1.

Nicolae Dică ştie asta şi îşi avertizează jucătorii în termeni simpli! «Nu am făcut o partidă strălucită, asta e clar. Am avut probleme la fazele fixe. Mă nemulţumeşte şi faptul că nu am marcat mai multe goluri. Suntem Steaua şi trebuie să ne gândim doar la victorii concludente. Mai ales că am evoluat în superioritate, trebuia să înscriem mai mult. Jocul scârţâie încă, dar suntem la început şi sper să putem regla pe parcurs. Ne aşteaptă o partidă grea cu Plzen, am văzut câteva meciuri ale lor. Noi suntem însă optimişti, mai ales că avem şi moralul ridicat după aceste două victorii. Sunt convins că şi fanii ne vor ajuta marţi, am înţeles că va fi stadionul plin», a spus Dică după jocul de la Timişoara, făcând trecerea de la Poli, la Plzen.

Alibec putea fi eliminat

Denis Alibec continuă aerele de geniu neînţeles şi în acest campionat! După ce a fost de multe ori avertizat pentru proteste şi indisciplină, atacantul nu s-a potolit şi la Timişoara putea fi eliminat încă din primele 25 de minute. Culmea, după două faulturi evidente în atac, urmate de cartonaşe galbene meritate. Arbitrul Andrei Chivulete l-a iertat însă şi Alibec a rămas pe teren până în minutul 59, când Dică a văzut că acesta nu se calmează şi n-a mai riscat, dictând schimbarea lui cu Gnohere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net