Gică Popescu l-a desfiinţat pe Burleanu! Mesaj clar şi pentru colegii din Generaţia de Aur!

Ultima actualizare:

    Gică Popescufoto: Click!
Gică Popescufoto: Click!

Gică Popescu, un simbol al Generaţiei de Aur, dar şi fost candidat la preşedinţia FRF, l-a criticat pe actualul conducător al federaţiei, Răzvan Burleanu. Altfel, "Baciul" consideră că niciun membru al Generaţiei de Aur nu va fi un contracandidat pentru Burleanu la alegerile FRF de la anul fiindcă niciunul nu şi-a asumat acest rol în mod oficial.

"Mutu a spus că va fi activ în actuala administrație pentru că de acolo este plătit. Este normal. Când nu va mai fi plătit, nu va mai fi acolo. Când a acceptat să facă acest pas, el a acceptat și un pachet întreg, inclusiv susținerea președintelui. 

În plus, cred că unul dintre principalele motive pentru care Mutu a fost adus la FRF este legat de apropierea alegerilor. Altfel, nu-mi explic. De ce a făcut-o acum un an sau doi ani?

De fapt, pe actualul președinte nu-l interesează deloc viitorul fotbalului românesc, ci imaginea proprie. Și cred că se pregătește pentru altceva. pentru ce? Nu știu, carieră politică, altceva, nu știu.

Răzvan Burleanu este un om fals, lipsit de idei proprii, care preia tot ce face de la departamentul de comunicare, vine cu răspunsurile și cu eventualele întrebări ale jurnaliștilor pe hârtie", a spus Gică Popescu la Digi Sport.

Semnal de alarmă pentru Generaţia de Aur

"Niciun membru al Generației de Aur nu a ieșit public și nu a anunțat că va candida la președinția FRF. Pentru mine, a anunța o candidatură într-o emisiune de televiziune (n.r. - aluzie la Florin Prunea) nu are nicio valoare. O candidatură serioasă se anunță într-o conferință de presă, în care anunți clar ce vrei să faci în cei patru ani, punctual, după care îți prezinți echipa alături de care vrei să pleci la drum și proiectul în sine. Noi, la Cardiff, la acea deplasare, speculată de presă că s-a făcut pentru a ne pune la punct candidatul, s-a discutat despre alegeri doar cinci minute. Însă, chiar și așa, nu este obligatoriu ca toți membrii Generației de Aur să suțină un fost coleg de-al lor, dacă nu sunt de acord cu programul acestuia. Ce, credeți că aș fi putut strica eu o prietenie, de 30 de ani, cu Dan Petrescu, dacă acesta s-ar fi dus la echipa națională? În nciun caz. Știu că asta este meseria lui, știu cât își dorește să antreneze naționala, așa că nu erau probleme.

Generația de Aur nu trebuie amestecată în alegeri. Dacă mâine Dan Petrescu sau Stelea candidează, dar nu-mi place programul niciunuia dintre ei și nu-i susțin, asta nu va însemna automat că devenim duşmani", a mai spus Gică Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net