Gigi Becali, o nouă lovitură de milioane de euro: Vine Nemec, pleacă Alibec!

Ultima actualizare:

    Adam Nemec ar putea lăsa Dinamo pentru a juca la rivala FCSB
Adam Nemec ar putea lăsa Dinamo pentru a juca la rivala FCSB

Finanţatorul FCSB plănuieşte să-l „fure” pe dinamovist pentru a-l înlocui pe Denis, cel care va pleca în iarnă contra sumei de zece milioane de euro.

La FCSB se poate înregistra o premieră, un atac alcătuit din foşti dinamovişti, Nemec şi Gnohere. Becali oferă 500.000 de euro pentru transferul imediat al slovacului, „vârful” de 32 de ani fiind ademenit cu un salariu de 15.000 de euro lunar.

Patronul roş-albaştriilor vrea să-l aducă pe Adam, aşa cum a făcut şi cu Gnohere. Adică îl tentează cu o leafă peste puterile dinamoviştilor. Înţelegerea sa cu roş-albii expiră în vară, dar poate pleca încă de pe acum. Conducătorul FCSB-ului vrea să le dea jumătate de milion de euro „câinilor” pentru a-l lăsa pe Nemec să plece, dacă nu achită în iarnă doar un sfert de milion.  Adam va intra atunci în ultimele şase luni de contract şi are dreptul de a-şi acorda serviciile oricărui club. Dinamoviştii au pornit şi ei negocierile cu golgheterul şi sunt dispuşi să-i dea câte 13.000 de euro pe lună, cu două mii mai mult faţă de salariul actual, el fiind oricum cel mai bine plătit din lot, dar cu două mii mai puţin faţă de suma propusă de Becali. El s-a întors în „Ştefan cel Mare” după convocarea de la echipa sa naţională şi-n scurt timp trebuie să dea un răspuns în privinţa viitorului său. Becali insistă pentru Nemec fiindcă vrea să aducă un jucător de valoare în locul lui Denis Alibec. Vedeta din ofensiva FCSB-ului va fi vândută sigur la iarnă pentru o sumă de aproximativ zece milioane de euro, după ce în vară a fost la un pas de o mutare în Anglia. „Nu-l mai ţin pe Alibec, am oferte pentru el şi îl transfer. De aia îl şi vreau pe Nemec”, a confirmat Gigi Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net