«Îmi pare rău că i-am spus lui Belodedici să facă afaceri»

Ultima actualizare:

    Blocul de pe strada Mântuleasa are 7 etaje şi este aproape lipit de o vilă. Situaţia se va rezolva la tribunal
Blocul de pe strada Mântuleasa are 7 etaje şi este aproape lipit de o vilă. Situaţia se va rezolva la tribunal

Problemele în afaceri par să nu se mai sfârşească niciodată pentru Miodrag Belodedici (51 de ani). În mai puţin de o lună, fostul fotbalist şi partenerii săi de afaceri vor fi iar la tribunal pentru procesele pe care le au din cauza unui bloc construit de ei pe strada Mântuleasa din Capitală.

Fosta glorie a fotbalului a investit, alături de asociaţii săi, nu mai puţin de 4,5 milioane de euro în blocul de şapte etaje, cu apartamente de lux. Procesele au început imediat ce locatarii din clădirea alăturată, o vilă din perioada interbelică, au realizat că noul bloc era „lipit” de ea. Procese, autorizaţii anulate, construcţie oprită şi apoi reluată, o poveste complicată, aşa cum Click! v-a prezentat-o în exclusivitate în ediţia de vineri.

Miodrag Belodedici a avut ghinion cu afacerile din România
Miodrag Belodedici a avut ghinion cu afacerile din România

Contactat telefonic, Belodedici ne-a spus că nu s-a implicat direct în această afacere. În schimb, asociata sa, Juriţa Voislava, ne-a spus că totul a fost făcut legal. ”Am depus toate actele cerute pentru dosar şi am primit autorizaţia. Am făcut blocul aşa cum ni s-a spus de autorităţi, inclusiv la subsol sunt două niveluri, aşa cum s-a cerut”, ne-a spus aceasta. 

“Problemele cu vecinii au apărut imediat, dar sunt câteva aspecte. Există o curte interioară, ca un iluminator în dreptul geamurilor lor, deci este lumină naturală, iar povestea cu acoperişul e că acesta intră cu 60 de centimetri în spaţiul nostru. Le-am spus că-l refac, că trebuie să fac scurgerea, că plătesc tot, dar nu m-au lăsat să mă ating de el”, ne-a explicat Voislava. 

Femeia de afaceri spune că, deşi blocul este terminat, toată lumea pierde bani. ”Noi acum ne judecăm cu autorităţile pentru a găsi vinovatul fiindcă cineva trebuie să plătească... Noi nu am terminat blocul, nu putem face nimic şi stăm de câţiva ani cu toate obiectele necesare finisajelor într-un depozit. E o ruşine ce i se întâmplă lui Belodedici în România. Îmi pare rău că i-am spus să investească aici, mai bine o făcea în Spania, acolo unde a jucat şi e respectat”, a conchis partenera de afaceri a fotbalistului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net